LV auto apdrošināšana Anglijā

zhuks Reģ.: 01.12.2005

Kādam ir info par to, ja Latvijas auto UK ir ilgāk par 3mēnešiem ir vai nav jāapdrošina kādā angļu apdrošināšanas kompānijā? Kāds ir ar to reāli saskāries vai varbūt dzirdējis, kad kāda tante saka otrai tantei kā tas tur i?

 
1 2
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Sandis_UR rakstīja:

WALA rakstīja: Ni fisdec, kāda kuja pēc jāriskē ar savu darbu un stāvokli sabiedrībā kaut kādu štrunta 100 Ls dēļ par LV apskati un drošināšanu ?!?!?!

Šī vietējā "loģika" man kaut kā neaiziet !!!!

OK, ja jauns gurķis iekš UK, un tur ir problēmas par pieņemamu piķi nodrošīnāties, nu tad ir jāmēģina apiet tas 6 menešī gadā, kaut gan arī nu nakuj tur to mašīnu vajag, ja vien neizmanto to tiešajiem darba pienāķumiem !!!

IMHO iekš UK apdrošināsana maksaa no 500 LS uz augšu par gadu.

Pareizi bet runa bija par Lv auto ar Lv apdrošināšanu - un tas nu ir lētucis. Un patiesībā time kas nopietni UK darbijas, vienalga ir vērts drošināties uz vietas ja to var atļauties( un nevar atļauties visdrīzāk "jauni gurķi" ar sporta auto ).

P.S. Es gan tagad nepateikšu cik tieši maskāja 30 + gadīgam čomam vietējā UK apdrošināšana uz Previa, bet man škiet ka bija pat zem 300 Ls uz gadu. Un Toyota Celica GT4 (sporta auto) viņam ar bija tīri ceļamā cenā.

Olegsxs Reģ.: 13.12.2012
0 0 Atbildēt

Njā laikam īsti pierādīt nevar cik ilgi tu tur esi un vai neesi izbraucis (cenzēts)

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Un topikstarteris gaidīja piecus gadus līdz Olegsxs atklāsmei :-/

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti