Kur likt sasistu mazdu?

Qued Reģ.: 12.06.2001

Vot, gadījās šaise meitenei, ir tagad auto - 95.ā gada mazda 323 sedans ar 1.9 benzīna motoru (reta kombinācija) - ar sasistiem labajiem sāniem. Vidējais statnis salonā, durvis neskaitās priekšējais spārns saburzīts, nu bēdīga aina. Citādi viss ok, rūc, brauc, visi stikli, izņemot labās puses durvīm, veseli, priekša un aizmugure vesela.

Ir pamatotas aizdomas, ka remontēt šo auto būs pārāk dārgi salīdzinot ar tā tirgus vērtību, bet uzpircēji piedāvā max 150 ls par šo tehniku, kas tomēr šķiet par daudz smieklīgi. VVKTIG? Ko vispār darīt?

Ir vēl variants sameklēt citu sedanu ar motora defektu un pārkrāmēt no sistā auto iekšas, bet ar 1.9 atrast arī ejošu bezcerīgi, bet cita motora gadījumā esot jāpārvelk čupa vadu... Kā tur īsti ir?

 
1 2 3
msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Tie kas ņem sasistu auto parasti zina ko dara !!! Protasm ir jau arī kadri kas jamo paceļ un kādām iesmērē ( tādiem gan pa purnu ).

Arī es esmu šo to sistu pircis, tikai protams tādu kam priekša vai kāda viegli maināma detaļa ir togo - braukšanai. Nu un tad ir otra kategorija kas man tagad garažā stāv - hobijautosam rezervesdaļas un arī iztirgošanai.

A pričom te iesmērēšana? Varbūt sataisa kā pienākas?

auma Reģ.: 22.12.2004
0 0 Atbildēt

Kaadu pusotru gadu atpkalj noklaajaas dzineejs manam Rover 416 (par dzineeju shrotos man prasiija 500-800Ls). Savukaart es samekleeju taadu pashu autinju (ar stuuri ne tanii pusee) par 400Ls, paarmetu dzineeju, un divu meeneshu laikaa notirgoju detaljas taa ka veel uzvaarijos, un detalju kalni palikushi pilna garaazja.

P.S.

Autinja jaukshana un tirgoshana arii notika ne no riigas, vienkaarshi ja kaads par kautko intereseejas tad tiek sarunaats laiks kad buushu Riigaa (retaaku autinju privileegjija ka detaljas nemeetaajas piecos exemplaaros katraa shrotaa).

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

A pričom te iesmērēšana? Varbūt sataisa kā pienākas?

Teiksim tā tādus filantropus pie mums es neesmu redzējis kas sataisa kārtīgi auto un tūlīt pārdod !!! Izņemot varbūt ja runājam apr retro !!!

japcar Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Interesanti zināt ko topika autors ir izlēmis darīt?

Opcija 1) Mēģināt labot --> labi, kopējā auto kvalitāte varbūt nebūs "kā tikko no zavoda". Bet nu padsmit gadīgs auto jau tik un tā nebūs "super ideālā stāvoklī".

Opcija 2) Tirgot daļās

Opcija 3) Nodod Tolmetam

Opcija 4) Pārdot par kapeikām kādam žmurikam ar spīdošām ačtelēm kurš sataisīs un notirgos kādam kolchozniekam no sērijas "žena ezdila po subbotam"

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti