Sretsked rakstīja: Te tak ir diskusiju portāls, cik man ir skaidrojuši.
Nu tad, ja kāds apgalvo,ka ferodo ir sūds, ka poļu stikls ir sūds...tad man pieredzes paplašināšanai noderētu skaidrojums-kāpēc ?? Ja nu tiešām ir ielīmēts tas poļu stikls un pārplīsis...un tā 10 reizes...ka ferodo kluči atlīmējas....ja ferodo kluču dēļ notiek avārijas...
TAD tas ir jāpasaka, un citi nepieļaus kļūdas, nepirks poļu stiklus un ferodo klučus.
Ne tā ?
Nav.... konkrēta informācija bija attiecībā uz konkrēto auto un šī auto ekspluatācijas pieredzi.
Pie tam reti kurš lētais ražotais baigi pēta to kādai produkcijai galā jābūt. Ja produkcijai ir oficiāls saderības sertifikāts no ražotāja - tad nekādu problēmu neredzu. Katrs izvēlas savu risku, pērkot oriģinālu vai neoriģinālu.
VOLVO V70 BREMŽU DISKU UN KLUČU NOMAIŅA
PIENĀCIS LAIKS MAINĪT PRIEKŠĒJOS BREMŽU DISKUS AR BREMŽU KLUČIEM. AUTO IR VOLVO V70 2.5TDI 2001.GADA .VARBŪT KĀDS VARĒTU PADALĪTIES SAVĀ PIEREDZĒ LAI PALĪDZĒTU MAN IZDARĪT PAREIZO IZVĒLI JO PIEDĀVĀJUMS IR LOTI PLAŠS UN MAN KĀ NESPECIĀLISTAM GRŪTI IZVĒLĒTIES.BIJU MM. TUR ORIĢINĀLAIS BREMŽU DISKU KOMPLEKTS 168 LS,KLUČU 79LS .NEDAUDZ TĀ PADĀRGI)))
KO TAUTA SAKA PAR OTTO ZIMMERMAN BREMŽU DISKIEM? CITI SAKA KA IDEĀLI,CITI KA DĒĻ BORĒTĀS VIRSMAS PASTIPRINĀTI DILST BREMŽU KLUČI?????? VĒL IR BREMBO DISKI AP 80LS PAR KOMPLEKTU IR KĀDAM PIEREDZE. UN BREMŽU KLUČI FEREDO VAI TEXTAR???? JAU IEPRIEKŠ PATEICOS PAR SATURĪGIEM KOMENTĀRIEM)))))