Tu neesi, bet palasi forumu kur Zivtiņš satiksmi palīdzēja regulēt.
Labās atsauksmes par Mentu darbu un uzslavas 5-10%, samazgas un aptir$ana 90%
turbopiile rakstīja: esmu saticis i labus (kas normālā tonī komunicē vai pat pakrata ar pirkstu par + 10-15) i sliktus, kas prasa kukuļus un raksta sodu pat par plus 5..
taču tādēļ neesmu sev izdomājis, ka policija ir kāda īpaša suga.. katrā nozarē ir pitari un normāli ļaudis..
CP darbiniece: \"...Dolbojobi...\"
27. jūlijā ierados Gaujas ielā 15, jaunajā CP pienemšanas gaitenī.
Par nelaimi biju ieradies nepareizajjā dienā, jo pienemšana 1dienās nav paredzēta un tādēļ gaitenī apmeklētāju bija maz, bija tikai kādi 3-4 man līdzīgie. Gaidīju kamēr atsaudzīga CP darbiniece noskaidros atbildi uz manu jautajumu.
Sēdēju gaitena vidū, kad gaiteņa galā pavērās durvis un pa tām atskanēja riktīgs lamu vārds. Gan jau tapēc es arī pievērsos tai personai, kas ienāca gaitenī un sāku klausīties. No dienesta durvīm iznākusī sieviete bija CP darbiniece, kas šķērsoja gaiteni un ļoti skaļā balsī runāja pa mob telefonu un privātā sarunā pauda savu neapmierinātību ar darbu. Viņa man pagāja garām un otrā gaiteņa galā nozuda, savu parādi noslēdzot ar vārdiem: “kapēc man (tādai un tādai priekšniecei) katru dienu no 14-19:00 ir jāpieņem tos DALBAJOBUS!!!??? (ja cenzējas, tad lūk velreiz un lēnām d_a_l_b_a_j_o_b_u_s)
Nav jau nekāds brīnums, ka mūs visus tajā kantorī par tādiem uzskata, tomēr kautkā tik klaji un tik skaļi un netraucēti klaigāt pa visu gaiteni tomēr nevajadzētu. Atcerējos filmu “cietais rieksts”, kur Bruss Villis aizgāja uz melnādaino rajonu un uzlika sev kaklā plakātu ar uzrakstu: “I hate nigers”.
Pēc kāda laika minētā kundze nāca atpakaļ un es nolēmu uzzināt viņas uzvārdu. Viņa man atteicās to nosaukt un prasīja kāpēc man to būtu jāzin. Tad es viņai pateicu, ka nejauši dzirdēju, kā viņa mani un visu pārējos nosauca par DALBAJOBIEM.
Viņa stādijās priekša kā priekšnieka vietniece Aina Švaheimere un atvainojās man. Švaheimeres kundze paskaidroja, ka viņas pienākumos ietilpst sarunas netikai ar tādiem kā es, bet arī ar policijas darbiniekiem, tādējādi dodot mājienu, ka par DOLBAJOBIEM viņa dēvē CP darbiniekus. Tomēr par nelaimi man nākas secināt, ka diezvai tā ir taisnība, jo viņas sarunā es dzirdēju pieņemšanas laiku. Šaubos vai uz CP darbiniekiem attiecas kautkads pienemsanas laiks, bet nu tomer… kas zin… varbūt tomēr DALBOJOBI ir tieši CP darbinieki