CP uz Vienības gatves

Vanger Reģ.: 29.06.2006

Vai kāds zin par ko CP štopē uz Vienības gatves izbraucot no Rīgas tieši pretī Tīraines stacijai (pirms pilsētas robežas). Šorīt tur cītīgi darbojās 1 CP auto ekipāža 3 cilvēku sastāvā un izskatījās ka lika pie malas visus pēc kārtas, ieskaitot pat traktoru - attiecīgi par ātrumu tas nevarētu būt

 
1 2
brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

windy rakstīja: Ja nemaldos tad atkarībā no vecuma un veselības stāvokļa varēja būt dažādi medicīniskas izziņas derīguma termiņi.

(4) Transportlīdzekļa vadītāja veselības kārtējo pārbaudi veic:

1) M, A1, A, B1, B un BE kategorijas transportlīdzekļu vadītājiem, kā arī traktortehnikas un citu pašgājēju mašīnu vadītājiem ik pēc 10 gadiem, personām pēc 60 gadu vecuma sasniegšanas — ik pēc trim gadiem;

2) C1, C, D1, D, C1E, CE, D1E un DE kategorijas transportlīdzekļu vadītājiem, kā arī tramvaju un trolejbusu vadītājiem ik pēc pieciem gadiem, personām pēc 60 gadu vecuma sasniegšanas — ik pēc trim gadiem.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

kad urlakova banda beidzot pabeigs remontu ? Un naheram pie pagrieziena uz ozolciema tikai no vienas joslas atļauts taisni?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: kad urlakova banda beidzot pabeigs remontu ? Un *******eram pie pagrieziena uz ozolciema tikai no vienas joslas atļauts taisni?

Kaut ko līdz galam nebija saskaņojuši ,bet būvēja. Nu,kā jau padomju dēliem pienākas. Nu un te rezultāts,apturēja būvniecību.

Kā prot sovjeti saimniekot, var redzēt nacionalizētajās mājās. Un Rundāles pilī. Parketa grīdas nokrāso ar grīdas krāsu un ,mazliet piejaucot kaut ko gaišāku, tādas nokrāso arī sienas. Pāri gleznojumiem. Tā tas viņu manierē turpinās.

scope Reģ.: 16.09.2005
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: kad urlakova banda beidzot pabeigs remontu ? Un *******eram pie pagrieziena uz ozolciema tikai no vienas joslas atļauts taisni?

Reko RD raksta: "Ņemot vērā, ka būvatļauja tika atjaunota tikai pērnā gada nogalē, bet dīkstāve radīja zaudējumus būvniekam, būvdarbu veicējs lēma lauzt līgumu ar Satiksmes departamentu. Izsludināt konkursu ziemā bija neiespējami, jo būvniekam noteiktu laiku prasīja sagatavot un departamentam nodot darbu dokumentāciju. Kolīdz administratīvie procesi tika nokārtoti, Satiksmes departaments izsludināja iepirkuma konkursu." goo.gl/...

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti