Man liekas, ka nevis spidometrā skatīsies, bet GPS uzstādīs un pēc tā mērīs, cik km nobraukti. Tā ka folijā auto būs jātin, lai signālu slāpētu
Man liekas, ka nevis spidometrā skatīsies, bet GPS uzstādīs un pēc tā mērīs, cik km nobraukti. Tā ka folijā auto būs jātin, lai signālu slāpētu
Izskatās pēc reāla GPS ražotāju lobbija. Vai degvielas akcīze nav precīzāks instruments? Nekādu ieguldījumu + lielāks sociālais taisnīgums (mazmotori maksā mazāk, jo gan dabu mazāk pietaisa, ceļus mazāk deldē, jo vieglāki, un saimnieki tiem parasti ne no biezā gala). Pie tam Norvēģiem laikam nepastāv problēma ar kreiso degvielu no Baltkrievijas ![]()
Pēc izplūdes gāzēm var noteikt cik tā tačka ir noskrējusi
![]()
Izskatās pēc reāla GPS ražotāju lobbija. Vai degvielas akcīze nav precīzāks instruments? Nekādu ieguldījumu + lielāks sociālais taisnīgums (mazmotori maksā mazāk, jo gan dabu mazāk pietaisa, ceļus mazāk deldē, jo vieglāki, un saimnieki tiem parasti ne no biezā gala). Pie tam Norvēģiem laikam nepastāv problēma ar kreiso degvielu no Baltkrievijas
Nu kā tu nesaproti. Degvielas akcīze ir iekasējama nepelielinot administratīvās izmaksas un nav arī nekāda "otkata" no iekārtu ieviešanas. Nav jau tā, ka šādas lietas ir aktuālas tikai mums...
GPS ir laba manta.... nav ko tur lobēt...
cilvēki reāli strādā, nevis braukā pa veikaliem vai tādiem semināriem... www.tvnet.lv/... ![]()
Vot nevaru iebraukt- nafig šitāds sūds ir jāstumj?
Ja raksti par ko tādu- TAD norādi KONKRĒTI- kurš kantoris!!!! :@ A to tagad esi, kā tirgus tante mļec :@
Ja raksti par ko tādu- TAD norādi KONKRĒTI- kurš kantoris!!!! :@ A to tagad esi, kā tirgus tante mļec :@
mani gan neinetersē kurš kantoris uttt...
drīzāk davaj informāciju kurā rezerves ritenī ir iemontēta informācija par tačkas patieso nobraukumu ![]()
mani gan neinetersē kurš kantoris uttt...
drīzāk davaj informāciju kurā rezerves ritenī ir iemontēta informācija par tačkas patieso nobraukumu
Vispār jau šo infu glabā tikai ECU. Un "atgriezt" uz 0 var elementāri - par ECU cenu. Mīnusiņš - pēc idejas viņiem būtu maiņas brīdī jāiestāda nobrukums apmēram atbilstoši veiktajām apkopēm.