cits auto taveejaa vietaa

demo Reģ.: 30.08.2007

sveiki visiem..

Gribeeju pajautaat kaadam informeetam vai varbuut kaads var padaliities ar pieredzi kad peec auto avaarijas,kad neesi vainiigais plus auto nav lietojams.. un izveelies variantu kad apdroshinaataaji dod citu auto..arii peec nozagshanas..

 
jaaanis Reģ.: 29.06.2004
0 0 Atbildēt

Man gan liekas, ka runa iet nevis apr aizvietošanas autiņu remonta laikā, bet kārtējā aprošinātāju nevēlēšanās izmaksāt apdrošināšanas summu saskaņā ar noslēgto līgumu un tā vietā cietušajam cenšas iesmērēt kaut kādu lētu lūzni, kurš tikai formāli atbilst apdrošinātā (zaudētā) auto parametriem.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

es sapratu, ka apdirsin­āt­ājs uzskata auto par boj­ā g­ājušu, tobiš neremontējamu, bet klients vēlas saņemt bojā gājušās tačkas vietā tādu pašu mizu un braukāt tālāk....

vai arī apdirsinātājs vēlas klienta noškiltā navaročenā 3.2 golfa vietā iesmērēt tukšu 1.1 polo bez radio.... pamatojot to ar faktu, ka abi auto ir zaļi....

kutkā tā

demo Reģ.: 30.08.2007
0 0 Atbildēt

jaaanis rakstīja: Man gan liekas, ka runa iet nevis apr aizvietošanas autiņu remonta laikā, bet kārtējā aprošinātāju nevēlēšanās izmaksāt apdrošināšanas summu saskaņā ar noslēgto līgumu un tā vietā cietušajam cenšas iesmērēt kaut kādu lētu lūzni, kurš tikai formāli atbilst apdrošinātā (zaudētā) auto parametriem.

Nu jaa veciit,tieshi par taadu variantu arii bija doma paprasiit tautai..cik reaali tad vinju dotais auto atbilst tavam bijushajam,jo atshkjiriiba starp nosleegto kasco summu un tagadeejo tirgus veertiibu ir apm 1.5 tkst..

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti