\"Dūcošs\" degvielas sūknis

Yetti Reģ.: 28.11.2007

Izlasīju krievu žurnāla FAQā, varbūt kādam noder.

"Q: Sakiet, ja ieslēdzot aizdedzi ir dzirdama paskaļa dūkoņa degvielas bākas rajonā, vai tiesa, ka steigšus jāmaina degvielas sūknis?

A: Jā, tādā gadījumā degvielas sūkni labāk nomainīt, jo neviens nespēj paredzēt cik ilgi tas vēl spēs kalpot. Ja tas noticis ceļē un nav iespējams viņu ātri nomainīt, var izmantot nelielu "kara viltību": kārtējās uzpildīšanas reizē, uz bākas apjomu ieliet 1L automātiskās transmisijas eļļu ATF. Eļļu vajadzētu liet pirms degvielas uzpildīšanas, lai uzpildoties eļļa labāk sajauktos ar degvielu. ATF ieeļļos degvielas sūkni un tas ļaus tam ilgāk kalpot, bet eļļa kopā ar degvielu sadegs nenodarot būtisku kaitējumu dzinējam. Šis ir visai sens vecu benzīna sūkņu ārstēšanas veids."

Mans koments: Nezinu kā tas var ietekmēt jaunākus dzinējus un šo padomu, lai katrs izmanto uz paša risku un atbildību.

 
ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

Vaicā šo docentam V.Šnepam no RTU autotransporta katedras. Viņi tur katedrā ir izstrādājuši pat speciālu degvielas piedevu degvielas sūkņu pielabošanai, ko arī lej tāpat bākā iekšā. Vēl ir speciālas piedevas stūres pastūžiem,u.t.t

Darbs pie piedevu izstrādes un pilnveidošanas notiek arī joprojām.

cap Reģ.: 23.03.2004
1 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja: Vaicā šo docentam V.Šnepam no RTU autotransporta katedras. Viņi tur katedrā ir izstrādājuši pat speciālu degvielas piedevu degvielas sūkņu pielabošanai, ko arī lej tāpat bākā iekšā. Vēl ir speciālas piedevas stūres pastūžiem,u.t.t

Darbs pie piedevu izstrādes un pilnveidošanas notiek arī joprojām.

joprojām notiek arī fufeļmaksa modernizācijas darbi, nepārtraukti tiek izstrādātas Džeka Laleina sulaspiedes nākamās paaudzes ar vēl labākiem asmeņiem pēc NASA tehnoloģijām, kā arī tiek nepārtraukti uzlaboti daudzi citi TV shopu produkti nu un?

bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt

VW Jettai, kas dzimusi 2006 gadā pēc kārtējās apkopes ar tā dīvainī sāka gaudot degvielas sūknis. Protams ka vērsāmies pie pārdevēja Auto Īles. Sākumā serviss mēģināja mums visādus makaronu karināt uz ausīm, tā kā autiņs vēl bija garantijas mēs spirinājāmies pretī. Tas deva rezultātu, izrādās fofāgenam bija uzstādīts brāķa degvielas filtrs. To nomainīja pa garantiju un protams troksnis pazuda. Nu jau ap 120tk uz paneļa , nekādu problēmu. Tā kā pirms liet kaut kādu eļļu bākā varbūt prātīgāk nomainīt degvielas filtru un tad pamērīt spiedienu sistēmā.

cap Reģ.: 23.03.2004
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

cap rakstīja:

...........nepārtraukti tiek izstrādātas Džeka Laleina sulaspiedes nākamās paaudzes ar vēl labākiem asmeņiem pēc ...

Tā droši ir viena vareni baudāma ietaise. Tev tāda ir ?

Nea, nav. Bet viņu reklāmas ir iedvesmojošas, pat vairāk par Šnepa prātojumiem

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

nu topikam bija vienkāršāka doma...

Ja nu gadās gadījums, kad profesors V.Šneps ir aizmirsts RTU un joprojām uzlabojami pilnveidojamie pētījumi ir palikuši laboratorijā uz galda...

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

ups, docents...

cap Reģ.: 23.03.2004
0 0 Atbildēt

atkal pillā...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Dīvains FAQ, degvielas sūknim ir jādūc, diez kā uz ausi nespeciālists atšķirs, kad ir par skaļu. Aukstā ziemas naktī skaņa būs savādāka.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti