Sretsked rakstīja:
Seene rakstīja:
Nu nu... varbūt vēlreiz pamēģini uzņemties atbildību par saviem vārdiem? Es NEKAD neesmu domājis par došanos uz ārzemēm!
To es nezinu, bet tajā sarunā teici,ka ' ja nu kādreiz būs jādodas uz ārzemēm dzīvot, tad ne valdības dēļ, bet gan šeit dzīvojošo stulbuma dēļ,kuri visu sajājuši'
Nu, ne 100% tavi vārdi, bet ideja bija tāda.
Tam arī piekrītu,ka ne nu valdība viena te ko sajājusi, visi kopā un pat tauta vairāk pie vainas.... bet te nu pats parādi,ka esi tas pats tautas sastāvdaļas posms...
Attiecīgi, visi kopā tepat kūļājamies.
Jā diemžēl visi kopā. Un nav variantu nebūt šim posmam. Vai tas, ka nepirkšu krievijas degvielu, jebkādā veidā mainīs "neizskaidrojamo" faktu, ka mums ar savu pirktspēju ir gandrīz Eiropas augstākā bāzes cena degvielai? Nē - drīzāk otrādi. Un tas nozīmē, ka nav jēga būt principiālam un atteikties no iespējas uzlabot savas personīgās dzīves kvalitāti.
1,9 TDI dzinēji
jugasvilli rakstīja: Kungi, laipni lūgti padalīties pieredzē. Ir iespēja par visai labām naudām iepirkt SEAT Leon (2004.) ar 1.9 TDI 150 ZS. Par pārējām lietām jautājumu tā kā nav, bet tieši par dzinējiem - tantes līmenī esmu dzirdējis, ka šiem dzinējiem esot problēmas ar galvu, turbīnu u.tml.
P.S. Auto nobraucis ap 160 tk., pirkts jauns Latvijā.
Pamēģini uzjautāt arī kādā no VW forumiem, jo šis VAG dzinējs varēja būt arī uz kāda cita auto sastopams(šķiet, ka Golf IV, bet varbūt kļūdos).