Waze navigācija

Megaboriss Reģ.: 30.06.2004

Varbūt pieredzējuši wazetaji var pastāstīt sīkāk par šo navigāciju www.waze.com . Palietoju pāris reizes, palasiju forumus, bet naplika skaidrs cik ilgi uz ceļa turās ziņojumi par avārijām, policiju un bīstamiem punktiem. Vai viņus var novākt ja redzi ka avārija piemēram jau ir likvidēta, vai arī viņī paši pēc kautkāda laika pazūd. Par ceļu ierakstīšanu daudz maz ir skaidrs.

 
modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

nu par policiju vismaz iespēja nospiežot "ne šeit" ir noņemt.

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

tulkots ar gūgli:

www.waze.com/...

Vai jebkurš var rediģēt karti? Kā es varu iegūt vairāk rediģēšanas atļaujas?

Katram wazer ir atļauja rediģēt kartes, pamatojoties uz viņa diskus. Tas ir, uz ceļiem, kur jums brauca jums vajadzētu būt iespējai veikt izmaiņas un rediģēt kartes.

Pamazām, nopelnot vairāk punktus jūs saņemsiet vairāk zvaigznes, sākot no 1-5. Katra zvaigzne dod jums atļauju veikt izmaiņas pat vietās, kur jūs nedrīkstat vadīt transportlīdzekli. Jūs varat arī atsaukt izmaiņas citiem sabiedrības locekļiem, kas ir mazāk zvaigznes.

Jūs varētu būt ieinteresēts iegūt lielāku iesaistīšanos un rediģēšanas lielāku jomām, jums ir ļoti pazīstams ar - piemēram, jūsu apkaimē vai darba zonā. Jūs varat kļūt platība vadītājs (reģiona pārvaldnieks) konkrētā jomā, neatkarīgi no jūsu punktu skaits / zvaigznēm, nosūtot mums e-pastu pieprasījumu. Šajā iepriekš noteiktā teritorijā, jums ir pilnīga atļaujas.

www.waze.com/...

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Pieļauju, ka vēl var caur Ziņojums>Atjaunot karti>Atjaunot info

bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt

Lietoju jau gana sen. Laba lieta, sevišķi par policiju un sastrēgumiem.

to dara tā, kad tev izmet to paziņojumu tad spied ka notikums vairs nav un sistēma izdzēš.

No ziņošanas viedokļa to ērtāk ir darīt blakussēdētājam.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

kas traucē mentam nopiest "ne šeit"?

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: kas traucē mentam nopiest "ne šeit"?

praktiski nekas, ja ir atbalstošs telefons, tam pieslēgts inets un aplikācija... vienīgais, ja lērums ar vadītājiem sūtīs brīdinājumus un CPists sparīgi tos dzēsīs, lapā kaut kur uzdūros par sankcijām, cik nu viņas efektīvas, kuj viņ' zin'...

Megaboriss Reģ.: 30.06.2004
0 0 Atbildēt

Bet ne vienmeer izlec tas lodziņš kur var nospiest "ne šeit", tikko braucu un man rādija tā mentu cepurīte, ka stāv policija, bet lodziņš neizleca.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Principā CP šī lieta pārāk nesatrauc, jo no viens puses mērķis ir lai tauta ievēro CSN, un savukārt no otras ir tautas daļa kam ir pilnīgi PO, pat ja waze brēks pilnas ausis par to ka CP postenis gaidāms. Tā pēc personīgiem novērojumiem es teiktu ka CP bez naudiņas vēl ilgi nepaliks.

Es braucu uzmanīgi, bet arī tad gadās kādu jaunu zīmi nemanīt.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Principā CP šī lieta pārāk nesatrauc, jo no viens puses mērķis ir lai tauta ievēro CSN, un savukārt no otras ir tautas daļa kam ir pilnīgi PO, pat ja waze brēks pilnas ausis par to ka CP postenis gaidāms. Tā pēc personīgiem novērojumiem es teiktu ka CP bez naudiņas vēl ilgi nepaliks.

Es braucu uzmanīgi, bet arī tad gadās kādu jaunu zīmi nemanīt.

Vēl nesatrauc... Bet ir jau valstis, kur ir aizliegtas navigācijas ar fotoradaru kartēm (piem. Vācija).

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Vācija vispār ir ļoti jocīga valsts. Arī open wifi tīkls tur ir aizliegts.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti