saber tos pašus sūdus divās tukšās konservbundžās, aizkniedē un ar ķēdi piesien pie pakaļējā tilta. toč būsi pirmais puisis ciemā.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
saber tos pašus sūdus divās tukšās konservbundžās, aizkniedē un ar ķēdi piesien pie pakaļējā tilta. toč būsi pirmais puisis ciemā.
Saber tos uzgriežņus sv dirsā! Tā būs vissportiskākā skaņa.
Saber tos uzgriežņus sev tirsā!
Fartuk,esi mēģinājis, ja zini? Droši vien ar Sviestu,kamēr klientu nebija, ne to vien esat izprovējuši.
o, brandža pilnā sastāvā!!!
Man savulaik berģos piedāvāja uztaisīt izpūtēju ar sporta skņu (skaņu varēšot izvēlēties)
Pirmais rakstīja:
Jūs jau droši vien nojaušat, ka man ir micubišī....
A vot ņifigā... nevis Tev ir micubišī, bet jamējam esi Tu...
Varbūt tas ir micuskvičī
HIPPY rakstīja: Man savulaik berģos piedāvāja uztaisīt izpūtēju ar sporta skņu (skaņu varēšot izvēlēties)
izpūtēja skaņa nav tas.... īsta muzikālā bauda ir kad dzied motors
Svilpītes saber motorā un izpūtējā
ja nahrenizē izpūtēju, tad dzird tīru motora dziesmu. parasti gan visu nevar, jo pasākums kļūst ugunsnedrošs.
Nortel rakstīja: Vai šitādu skaņu?
www.youtube.com/...
Nekas ugunsnedrošs tur nav.
Tā jau ir mežkalnes skaņa
pirmais laikam visu dienu taisa savu sporta skaņu.
Sporta skaņa ir tad, kad svarcēlājam nenostrādā atgāzu saturētājs.
sporta skaņa
sveikuļi, te atkal es....
Jūs jau droši vien nojaušat, ka man ir micubišī.... Itkā jau pac par sevi jams ir sportisks auto... Bet man labāk patiktu ja šim būtu sportiskāka skaņa...
Viens čoms man ieteica iskrīvēt sveces un pa tiem caurumiem sabērt dažāda izmēra un skaita uzgriežņus....
Tad sakiet vai kāds ir mēģinājis un kāda ir uzgriežņu skaita un izmēra attiecība īsteni sportiskai skaņai?
Paldies jau iepriekš!