Rīt noprasīšu, kas šim tieši interesē, bet laikam jau būs vajadzīga kompleksa auto diagnostika +defekta novēršana - pirms kāda laika iegādājies jaunu (lietotu) 5-gadīgu Opel Meriva 1.7 cdti un sūdzējās par brīžiem parādošos nenormālu troksni no motora, kaut kādi spečoki esot minējuši, ka jāmaina sprauslas..
Esmu saskāries ar Dīzeļcentrs R, kā diagnostiķis, vismaz tas, kurš manu Opel diagnosticēja, pilnīgs lundraks. Slēdzienā uzrakstīja, ka sistēma ir hermētiska, bet vēlāk izrādījās, ka tā arī bija vienīgā problēma, jo hermētiska nav Bet noņemtās iekārtas labi restaurējot
Dīzeļcentrs Bauskas ielā pēc skates lapas par atgāzēm (laikam 2008. vai 09 g. 3 mazda), lai novērstu problēmu, uzbļāva pie 2K latos. Tipa sprauslas jāmaina, ja nelīdzēs, tad galvas blīve , vārsti, gredzeni, kompi utt. Tā vien gribējās pajautāt vai riepas un stikli ar jāmaina
Augsti kvalitatīvs serviss jebkura izlaiduma gada Opel automašīnām
Jums apnicis meklēt savam Opel meistaru? Droši brauciet ciemos pie mums! Mēs palīdzēsim novērst problēmas ar kurām citi netiek galā. Un nevajag domāt, ka autorizēts Opel serviss ir dārgs – mūsu cenas Jūs patīkami pārsteigs. Grūti noticēt? Atsūtiet cenas pieprasījumu, tad varēsiet salīdzināt.
Protams, ka nenozīmē. Tikai mana pieredze ar Merivu 1,3 CDTI (nobraukums 198102 km) ir šāda: kaprīzs, taču baudāms un ekonomisks dzinējs, izcila vadāmība, izcili izturīga piekare, laba noturība pret rūsēšanu.
sarashkins rakstīja: Korekcija- minētā Meriva ir ar 1.3 cdti, aizdomas par sprauslām, esot jau aizdots uz diagnostiku Ganību dambī, tad redzēs arī kā tur ar to attieksmi,
Nez cik pamatoti šitie sevi liela?www.autoblitz.lv/...
Augsti kvalitatīvs serviss jebkura izlaiduma gada Opel automašīnām
Jums apnicis meklēt savam Opel meistaru? Droši brauciet ciemos pie mums! Mēs palīdzēsim novērst problēmas ar kurām citi netiek galā. Un nevajag domāt, ka autorizēts Opel serviss ir dārgs – mūsu cenas Jūs patīkami pārsteigs. Grūti noticēt? Atsūtiet cenas pieprasījumu, tad varēsiet salīdzināt.
kad man bija vectra, es salīdzināju... viņiem bija akcija - diagnostika bez maksas... sarēķināja apm. par 60-70% dārgāk, kā man to visu solīja izdarīt serviss, kurā toreiz remontējos.
Protams, ka nenozīmē. Tikai mana pieredze ar Merivu 1,3 CDTI (nobraukums 198102 km) ir šāda: kaprīzs, taču baudāms un ekonomisks dzinējs, izcila vadāmība, izcili izturīga piekare, laba noturība pret rūsēšanu.
Tad varbūt nevajag liet ūdeni, ka opeļiem dīzeļmotori ir vājā vieta.
Nu, labi, nespriedīšu par 1,7 CDTI, bet 1,3 CDTI ir kaprīzs attiecībā uz lūšanu un remontiem, bet pārsteidzoši baudāms tad, kad ir kārtībā.
Nu, labi, nespriedīšu par 1,7 CDTI, bet 1,3 CDTI ir kaprīzs attiecībā uz lūšanu un remontiem, bet pārsteidzoši baudāms tad, kad ir kārtībā.
Uzticams dīzeļcentrs
Iesakiet- kur šodien meklēt uzticamu dīzeļcentru?
Kolēģis pajautāja, vai nevaru kādu ieteikt, pašam gan ar šiem nav bijusi darīšana.
Droši vien labāk tuvāk Rīgai.