Jaunie CSN

aansis Reģ.: 23.11.2012
 
1 2 3
scope Reģ.: 16.09.2005
0 0 Atbildēt

Bams rakstīja: Ar gaisa kvalitāti pie mums viss ir čikiniekā. 10minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra ir meži ar supertīru gaisu. Nevienā Eiropas lielpilsētā tā nav.

Viss jau forši, bet, citēju "Šogad Rīgā, Kr.Valdemāra ielā, jau 39 dienās pārsniegts pieļaujamais putekļu daudzums gaisā (gadā atļauti 35 pārsniegumi).".

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Putekļi rodas no tā, ka ziemā saber smiltis, bet pēc tam neviens nesavāc / nenomazgā. Transports ir vainīgs tikai tik, ka paceļ tos putekļus gaisā, ne jau pa izpūtēju mašīnām smiltis birst. Īstenībā nekad neesmu sapratis, kāpēc Rīgas centrā praktiski nekad netiek mazgātas ielas?

andzins1111 Reģ.: 14.01.2014
0 0 Atbildēt

piradzinsh rakstīja: Vis jau ir jauki, ka jūs protat kaut ko salīdzināt ar R-Eiropas attistītām valstīm, bet tur kaut kā riteņ braucēji nav manāmi uz maģistrālām ielām, ka arī tur ir stingri noteikts kur drīkst ar velosipēdu mīties, kur nedrīkst tas pats ir ar gājējiem...

Kas ir maģistrālā iela? R-Eiropā ar velo nedrīkst braukt pa šosejām un maģistrālēm. Bet uz visām centrālajām ielām Londonā, Parīzē, Berlīnē, Amsterdamā būs velosipēdisti. Atver google maps un apskaties, kur pa centru ir savilktas velo joslas vai izbūvēti celiņi. Ja nav velojoslu, tad tāpat var redzēt velosipēdistus.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

maģistrālās ielas būtu tādas, uz kurām normāli (neveicot akrobātiskus trikus) nemaz ar velo nevar uzbraukt. Rīgā tādu nemaz īsti nav, vietām daži īsi fragmenti.

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti