ksenona spuldzes maiņa

arko2 Reģ.: 11.01.2005

HELP!!! Kā nomainīt ksenona spuldzi Mazda 6 2006g? Vāciņu kaut kā var noskrūvēt, štepseli noņemt arī, bet tālāk kā??? kā izdabūt pašu spuldzi? Roku knapi var pabāzt, īpaši šaurs ir kreisajā pusē.

 
bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt

parasti spuldzes ir piestiprinātas ar pagriežamu gredzenu, nu vismaz D2S tipam.

Iespējams ka tev ir jādemontē lukturis vai arī tās lietas kas traucē iebāzt roku

Danimars Reģ.: 19.08.2002
0 0 Atbildēt

arko2 rakstīja: HELP!!! Kā nomainīt ksenona spuldzi Mazda 6 2006g? Vāciņu kaut kā var noskrūvēt, štepseli noņemt arī, bet tālāk kā??? kā izdabūt pašu spuldzi? Roku knapi var pabāzt, īpaši šaurs ir kreisajā pusē.

Ievadi jautājumu youtubā, un pats apskaties. Tad izlem vai tas ir tā vērts, kad izlemsi, zvani kādam servisam un piesakies. Ksenonu, ja kas, neviens neiesaka mainīt pašam, bez nagiem var palikt...

arko2 Reģ.: 11.01.2005
0 0 Atbildēt

OK. Darīts. kaut cik jēdzīgus padomus var atrast vienīgi iekš .RU. Tagad zinu kā to izdarīt abām pusēm, pa 20 min. uz katru. Haubi pat var nevērt vaļā, ja ir lukturītis

Un bez nagiem var palikt tikai ja mēģina mainīt ieslēgtu hid spuldzi. to zin katrs kas kaut cik saprot no elektrības lietām. Oficiālais dīleris vispār neko neieteiks darīt pašam. kaut kā taču nauda jāpelna, tāpēc izgudro visādus briesmu stāstus.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti