liela daļa praideru tos diožu salikumus paši iefigasī iekš normāla luktura un tāpēc tur nekas nedziest.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
liela daļa praideru tos diožu salikumus paši iefigasī iekš normāla luktura un tāpēc tur nekas nedziest.
Man jau izskatās, ka nedziest arī dažiem jaunajiem oriģinālajiem izstrādājumiem...?
Tas pats arī par atsevišķi uzstādītajiem. Reāli kā var noteikt, ceļa policists vai tā gaismas intensitāte atbilst min vai max normai.
kkādai pāris gadu vecai džetai redzēju, ka dienasgaitas lukturi attāli atgādina gabarītus. nebij ledi tam brīnumam vēl. slēdzis uz auto režīma, tip dienasgaitas režīms gaišā laikā
Tie arī ar roku jārāda, tāpat kā bremžu signāli un virzienrādītāji
man jau liekas, ka tuvie ksenoni parsit tos spilgtumā
tad kada jega - atslēgt?
P.s
orģinālie bija domāti
krumu liktie --
noteikti nodziest vai arī paliek degot bet tumšāki
Labi būtu, ja kāds kontrolētu to dienasgaismu lukturu gaismas atdevi, citādi nereti tā ir kā parodija, vairākiem uz ceļa esmu uzmirkšķinājis, ka bez gaismām brauc
Parunājam par csn 212. Dienas gaitas gaismas lukturi
Skaidra bilde tie visi e marķējumi un lietošanas kārtība. Gribētos pajautāt zinātājiem, kam ir pieredze ar jaunā tipa lukturiem, kuros dienas gaitas gaismas funkciju pilda diožu dažādi salikumi. Vai tie arī nodziest, kā prasa standarts, kad tiek lietoti tuvās gaismas lukturi? Man jau izskatās ka nē...