Audi A5 Sportcack

Motorolers Reģ.: 19.07.2002

Gadījās iepirkt šādu auto, bet nebiju pamanījis, ka aizmugurē ir tikai 2 drošības siksnas!?! Vai ir iespējams uzstādīt trešo, moš kāds var ieteikt kur to izdarīt? (Moller nepiedāvāt)

 
Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Sajaucu vienu burtu Sportback!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tehpasē ir 4 sēdvietas. Tātad, lai dabūtu 5, ir jātaisa projekts pārbūvei, kas jāsaskaņo ar CSDD. Karoče, gemars.

Pieļauju, ka var uzlikt to jostu bez pārbūves projekta, bet tad uz katru skati būs jāņem nost. Un, ja uz ceļa policis pamanīs 5 cilvēkus četrvietīgā mašīnā... Karoče, popal, ačkarik!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Sportcack

Ja tai mašīnai ir piecu vietu opcija, tad molleris būs vienīgais veids kā tādu ielikt. Es aizmirsu kur lasīju pieredzi par šarāna aprīkošanu ar trešo ķebļu rindu, te vai stiliņā, bet nu tur cilvēks bija dīlerservisā aprīkojis ar opcionālajām vietām un pēc tam piereģistrējis to CSDD - bijusi baiga jebļa ar papīriem, kuru izdevās uzvarēt ar mokām tikai tāpēc, ka tās papildus vietas bija ielicis dīleris, nevis kaktu kantoris vai pats.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Mani šobrīd ne tik daudz interesē papīri, kā fiziski to izdarīt!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Apskaties kādam, kam ir, aizmugures ķebli, pēc tam izņem savējo un papēti. Gan jau trešā siksna nāk atzveltnē un līdz ar to jāsamaina atzveltne un esošo sprādžu vietā jāpieskrūvē trešajai vienā pusē stiprinājums, otrā dubultā sprādze. Tā vismaz tam būtu jānotiek pagājušā gadsimtā, varbūt tam A5 ir izgudroti kaut kādi risinājumi ar kosmiskajām tehnoloģijām

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

fiziski tas notiek tā - braucam uz šrotu vispirms. tur sameklējam pāris drošības siksnu slēdžus. pāris, lai rezerve būtu. un kādu siksnu pēc garuma piemeklējam.

Pēc tam dodamies uz garāžām un prasam, kur te autiņus skrūvē. Pa ceļam nopērkam kaut kādus pārklājus salonam.

Gan jau katrās garāžās kāds Genka atradīsies. Tad nu šim apstāstam darba uzdevumu, paši apklājam salonu un šis ar metināmo aparātu lien labot situāciju. ā - aķim klemmi vēlams noņemt. Kad nu jostas ir piemetinātas, ar kuvaldu pietaisnojam lai beņķis lien iekšā un priecājamies par modifikāciju.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Kāds var ieteikt kādu Genku kurš to var izdarīt...man zināmie Genkas pa dumju...

feciic Reģ.: 09.05.2008
0 0 Atbildēt

pirmkārt jau no rūpnīcas nav paredzētas piecas vietas nekādā komplektācijā, tas nozīmē ka piektās vietas legalizēšanai vajadžes daudz papīru

otrkārt kur stiprināsi jostu? -pie griestiem? vai arī liksi divu punktu jostu?

treškārt kā gatavojies visu to gateri apdarināt lai izskatītso daudz maz cilvēcīgi?

Diezvai tas viss čakars būs tā vērts lai to vienu papildus jostu dabūtu.

Samaini pret A4 vai A6 un dzīvo laimīgs.

p.s. var mēģināt šrotā atrast līdzīga gada A4 universāla pakaļējo sēdekli un tad kautko kombinēt.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

jostu esošajam sēdeklim skaidrs ka tikai divpunktnieci var ieheračīt.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Tā. Tēmas turpinājumam nav sakara ar Audi, bet ar vietām gan. Kādas problēmas var rasties, ja auto tehpasē ir 5 vietas, bet reāli ir 7 sēdekļi? Tie divi gan ir saliekamie un saliktā veidā nekā par sevi neliecina. Ikdienā tiks lietots kā piecvietīgs. Saprotu, ka uz ceļa, ja policis apstādina tajā retajā reizē, kad kāds sēž liekajos (varbūt divreiz gadā tādi īsi izbraucieni), tiem ir jāpieliecas un jāsēž klusu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Apskati nevarēsi iziet. Vismaz agrāk nevarēja.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Nu apskatē to vietu nav. Ir smuka līdzena bagažnieka grīda, uz tās paklājiņš. Jostas nerēgojas, jo tur ir uzliktas divpunktnieces. Divus uzgriežņus auto apakšā piesedz rezerves ritenis. Tur ir vispirms jāzina un pēc tam speciāli jālien bagažniekā, lai tos sēdekļus izvilktu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu, ja nezinās, tad varbūt viss būs OK. Tikai.... no numura salīdzinātāja pieredzes... kāpēc esi iedomājies, ka CSDD darbinieki šitos trikus nezinās, ja konkrētajam modelim tādas vietas ir paredzētas?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Pie numuru salīdzināšanas nelīda bagažniekā. Un var jau teikt, ka tā ir krava. Nu drusku pieskrūvēta, lai nekratās un negrab

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

kaut kādas probzas var rasties ja ir avārija un cietušie tajās divās ne - vietās. Un arī tad, ja tas ir oriģ. darinājums, nevis genka ar kuvaldu kalis, tad laps advokāc gan jau ka var izkruķīties.

Vobšem braukt un neķert kreņķi. Vismaz tās divas reizes gadā anonimikis brauks svēti ievērojot CSN, lai neuzrautos, lol

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti