Loop 5 min būs mazliet savādāk, nekā Tu iztēlojies. Reģistrators taisa 5 min fragmentus un saglabā tik, cik nu kartē vietas. Kad vietas vairs nav, šis dzēš vecāko u.t.t.
Manā 32 GB kartē saglabāt varēja kādas ~3h, ja atmiņa neviļ (augstākajā kvalitātē).
Videoreģistrātori
Sveiki, 3 gadus atpakaļ pirku videoreģistrātoru pa palielu summu, sanāca mainīt mašīnas un tā nu viņš stūrī mētājas.. šodien izraku ārā, un varbūt kāds var kautko pastāstīt par konkrētu - DOD V680L modeli.
vai vispār par reģistrātoriem kopumā.
kas intresē:
Cik ilgi jums tur baterija? Man atvienojoties no ligzdas 5 min laikā nomira (tagad mēģinu mājās pilnībā uzlādēt)
vai jūs caur reģistrātoru varat izdzēst video? Man tādas opcijas laikam nav (32GB karte iekšā) bet piedāvā loop opciju max 5 min. ( Ja gribi dzēst tad jāliek atmiņas karte datorā...čakars....)
Ko nozīmē loop 5 min? Ik pēc 5 min dzēšas viss ārā un ,ja nu es saskrienos man 5 min laikā jāatceras viņu izslēgt lai neizdzēš ierakstu?
Vai arī jūs zinat vietu kur jauki varētu aiziet aprunāties par konkrēto modeli? Interneta veikalot neatrodu, un pirku Elkorā pie Alfas 3 gadus atpakaļ. tākā garantiju vairs nav.