Nāvīgi laba šoseja. Bet uz tā Ķekavas apļa CP bieži ķer uz muļki, tos kas nogriežas uzreiz uz otrās, tipa it kā esi no otrās uz otro trāpijis. Vispār nav skaidrs kam tā josla domāta , ja ne vien konfliktsituācijas radīšanai.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Anarhija uz A7
Vakar devos no Ogres uz Bausku. Ceļš līdz Rīgas Hes bija bez stresa un raits līdz vietai, kur sākas ceļa remonts. Kad aiz Ķekavas apļa nogriezos uz Bausku uzreiz sākas piedzīvojumi. Es no apļa nogriežos uzreiz uz otras joslas, bet tur pēkšņi viens Sharan no ieskrējiena joslas izlien man priekšā.
Pie topošās noliktavas stāv policijas postenis ar vairākiem busiem. Sver smagās mašīnas. Nu ok. Jau aiz Dominantes pamostas visi ģeloviji un sāk veidoties trīs joslas vienā virzienā. Vienu dzinēju rAudi apdzen vēl Tuareg. Skatos spogulī skrien pakaļ policijas buss no svaru posteņa pakaļ tiem diviem. Vismaz sākumā, tā likās. Noliek mierā Audi un vēl kādu dzeltenu busu, kas pirms brīža ar mums reizē izbrauca no svariem. Izlec šerifs kā filmās. māj Audi, lai brauc prom(!?) Un ņem priekšā. Un ziniet, kas bija pats smieklīgākais. Audi pēc tam turpināja tāda paša stilā. Kaut pēc 500m stāvēja melnie bruņinieki,kuri stāstīja lietu kārtību igauņiem. . Šādos brīžos nožēloju, ka nav reģistratora.
Tālāk Dimzukalnā viens X5 pieci pretī skrēja uz nepārtauktās un vēl kalnā.
Iecavā kaut kāds dīvains sastregums bija. Tālāk it kā mierīgi, nekas man nepierasts. Par cik agrāk A7 bija mana "mājas šoseja".
Atpakaļ ceļa viens pretim braucošais ar sūda žurku Codē gribēja apdzīt pāri drošības salai un vēl zem radara, bet kad es viņam ar uguņiem un tauri uzdevu, uzreiz aizlīda no kurienes nācis.
Tā, viss. Tagad mierīgs.