Bānis, jeb atrgaitas šoseja

Krokodils Reģ.: 29.06.2017

Kur var 'izskrieties.' Jebšu kurš ir tuvākais 'bānis' no Rīgas kur legāli var braukt ar vismaz 130km/h lielu ātrumu vismaz pārdesmit km un nebaidīties, ka tulīt aizumugurē būs migalkas kur finālā būs laba maku patuksošana ar atņemtām tiesībām?

'bezlimita' bāņi cik saprotu atrodas tik Vācijā? Vai vēl kādā valstī ir?

Vajag ekspermentāliem nolūkiem(degvielas patēriņš, motora celtspēja lielā ātrumā u.c. lietas gribas iztestēt.) Pirms un pēc čipa.

 
1 2
gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Biju vainīgs, tiku sodīts. Agresīvs braucējs neesmu.

Neesi īsti kompetents spriest par manu uzvedību uz ceļa. Piemērs. Steidzies pāri krustojumam pie dzeltenā, ieminot grīdā un pārsniedzot ātrumu - apsveicu, tiec pie 6 punktiem un 280 eur soda par agresīvu braukšanu. Kas ir - divi vai vairāk pārkāpumi pēc kārtas. Tā Rīgā ir ikdiena!

Par 6 punktiem - UN? Būtu es CP, atrastu vēl kādus 4 punktus ko bonusā ielikt. Manā acu priekšā ir divi šādi lidotāji saskrējušies. Sodi LV ir pārāk maigi, lai veicinātu nepārkāpt CSN. Tā teikt, kā reiz ir pakārtoti, lai veicinātu pārkāpt.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Nemoralizē, labi? Pats nekad neesi apdzinis citus, pārkāpjot ātrumu? Gan jau esi. Es arī. Toreiz mani paņēma manevra beigās, bet, kur tad man sprukt, ja maksimāli ātri steidzos atpakaļ savā joslā...? Tas, ka iedeva agresīvo, tikai tāpēc, ka nemanīju netrafarēto CP auto man aizmugurē. Apdzinu fūri pāri līnijai un gatavs - protokols rokā.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

Protams, ka esmu pārsniedzis. Apdzīt 90%tos savādāk nemaz nav iespējams, lai to izdarītu droši gadījumos, kad uz 80 velkošā fūre tieši vietās, kur varētu droši apdzīt, pēkšņi taisnē sāk maukt uz 95 ar ko neesi rēķinājies un jau izej apdzīšanā. Jautājums var būt tikai par cik pārsniegt. CP arī izvērtēs, bet ja tu izvēlējies riskanti sākt dzīšanu, kā dēļ sanāk pārsniegt ievērojami ātrumu, tad nav brīnums, ka CP tevi paņem pie dziesmas. Nekad neticēšu, ka līdz 110km.h pie apdzīšanas un ieejot atpakaļ jau nepārtrauktajā, nevis kad jau redzi 30m uz priekšu nepārtrauktās sākumu, kāds CP turēs. Un ja arī tura, tad tev visas tiesības apstrīdēt šādu gadījumu. Domāju, ja varēsi pamatot un nebūs n-tie soda punkti krājumā, tad iztiksi ar brīdinājumu. Būtu ļoti vērtīgi tās CP ekipāžas video dzīvē redzēt un par to padiskutēt. Pagaidām tukša muldēšana, jo es vairāk ticu CP, nekā tiem, kuri žēlojas par CP. Un es nebūt neaizstāvu visus CP. Ir paziņai bijis gadījums, kad uzliek 5ls sodu par nepiesprādzēšanos ...uz moča.

Krokodils Reģ.: 29.06.2017
7 0 Atbildēt

Šādos gadījumos ĻOTI labi palīdz savs reģistrators logā, vispirms meiģinot uz vietas normāli izskaidrot un policistiem parādīt, bet ja tie ir nepielaužami buki, tad apstrīdot sodu pieliec šo savu pierādījumu, ka ātrumu pārkāpi 'apdzīšanas manevrā' lai droši atgrieztos savā joslā un 99% gadījumos protokolu anulē, vismaz par pārkāpto ātrumu noteikti.

Bija gadījums onkulim, ka apdzina, tikko atgriezās joslā un tieši priekšā menti brauca un nofiksēja uz 106km/h. Protams apstādināja, onkulis normāli paskaidroja, ka apdzina un tikko bij atgriezies joslā, protams ka neticēja, onkulis teica ka ir reģistrators un ka var parādīt, policisti piekrita aplūkot nofilmēto, parādīja un policisti pēcāk vienk. novēlēja laimīgu ceļu. ;)

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti