peugeot 407 1998 gada benzins slāpst nost...

Polnevskis Reģ.: 03.11.2017

Auto iedarbināt nav problēmu , bet jātur mazliet nospiestu gāzes pedāli lai neslāpst nost. tiklīdz atlaid gāzi tā noslāpst. turot mazliet nospiestu gāzes pedāli auto vibrē. braucot pa ceļu viss kārtībā,vibrācijas nav un nedarbojas centrālā atslēga. ar atslēgu slēdzot auto ciet nav nekādas reakcijas durvis paliek vaļā. ja slēdz ar pulti durvis aizsledzas un uzreiz atsledzas vaļā.

Varbūt vaina drošinātājos nez.... itkā veseli.

 
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Vai nu serviss. Vai, ja servisu nevar atļauties, tad tolmets.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 6 Atbildēt

Smieklīgi, auto nopirkt var, bet nauda remontiem nav. Bet šis ir komplekss jautājums. Vai vispār ir kur turēt auto? Ja kārtējais auto kurš tiek turēts kaut kur ielas malā? Tad ir nekorekti uzbāzties citiem apkārtējiem iedzīvotājiem ar aizņemtu vietu. Pilni iebraucamie ceļi zolitūdē imantā ķengaragā pļavniekos ar tādiem auto. Nav kur turēt auto, nepērc, izmanto taksi.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Nepalīdzēšu, bet vai 1998.gadā bija Peugeot 407?

Polnevskis Reģ.: 03.11.2017
0 0 Atbildēt

Sajaucu 406 būs pareizi

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Ja braucot pa pilsētu vērīgi skatās, var redzēt tādu uzrakstu - "autoserviss".

Nedrīkst sajaukt ar vārdu salikumu - " riepu serviss", vai " sadzīves tehnikas serviss". Tie ir gandrīz tas pats, bet tomēr ne tas.

Tātad, meklē savas mājas tuvumā tādu uzrakstu, un mēģini savu pižiku tur nogādāt. Izstāsti savu bēdu stāstu, ko te uzrakstīji, un puiši sataisīs.

Polnevskis Reģ.: 03.11.2017
0 0 Atbildēt
Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 0 Atbildēt

Nu toč, nu un ka slāpst nost. Skaidrs ka esi iepircies no sērijas tikko no vācijas, sēdies un brauc. Pareizi te viens teica, sameklē uzrakstu autoserviss un nesajauc ar sadzīves tehnikas servisu. Nu ir lietas ko vairs paša spēkiem nedara, priekš tam ir autoservisi. Mobilo telefonu arī pac remontē?

Polnevskis Reģ.: 03.11.2017
0 0 Atbildēt

Es te uzprasīju kur meklēt problēmu,nevis servisu. Ja neko prātīgu nevar ieteikt tad neraksta neko. Un jā mob un ne tikai remontēju pats.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 3 Atbildēt

Tad, varbūt, nevajag darīt to, kas nesanāk. Man nesanāk sašķelt atomus, tapēc es to nedaru. Man nesanāk iegūt DNS un to analizēt, tapēc es to nedaru. Iespējams, es nemāku vēl kaut ko. Tāpēc, to ko es nemāku, es atļauju darīt citiem. Tu nemāki remontēt, jo ja mācētu, tad pats saprastu, kur vaina.

...

Kārtējais santīmpisis. Cer ieekonomēt pārdesmit eiro. Tikai ļoti bieži sanāk tiesi otrādi - daudz dārgāk. Jo kā kaktu servisos - tiek mainīts viss pēc kārtas, kamēr atrod "vainīgo".

Ja nav naudas automobīlim, tad, varbūt, labāk iet ar kājām?

Polnevskis Reģ.: 03.11.2017
1 1 Atbildēt

Nu tu gvelz ...... Kam domāts tad šis forums

? Gribi skrien uz savu servisu

Nortel Reģ.: 16.03.2007
5 0 Atbildēt

Polnevskis Reģ.: 03.11.2017
0 0 Atbildēt

labs!!!

juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

Par atslēgu - kāds gala slēdzis pie kādām durvīm nestrādā, skaties kontaktus, varbūt nolauzts vai tml. Bet tas tā, pirmā lieta, ko pārbaudītu.

Par motoru. Tur kompi piespraust un skatīties, kas pa kļūdu. Tur var būt viss kaut kas.

Pa tupomu, var pamēģināt visus štepsēlu izrausīt ap motoru, iespējams kaut kur slikts kontakts. Pašam bija ar vienu auto, kad neregulāri slāpa, pēc tam nevarēja iedarbināt uzreiz. Braucu pat uz servisu, tur neko "speciālisti" neatrada. Tā arī izdarīju, ka izrāvu katru štepseli ap motrou, kam tiku klāt, pēc tam problēma pazuda. Paveicās.

Te gan var būt visādi devēji, arī pat kompis pie vainas. Kā jau teicu, prātīgākais sākt ar kompja pieslēgšanu.

Polnevskis Reģ.: 03.11.2017
0 0 Atbildēt

vakar tā un darīju raustīju visus kontaktus... auto izmanījās tikai kad atvienoju gaisa masas mērītāju. tad auto neslāpa nost bet gan tā kā peldēja.Ir aizdoma uz tukšgaidas regulatoru. Noņemot nost viņš vis bij noļipis melns. Jeb Droseļu vārstu pozīcijas sensors. šodien ja būs laiks jāskatās vēl. ar durvīm ar doma ka vads kur pušu jo ar pulti slēdzot durvis ciet atslēga noskan un viss, bet uz atslēgu slēdzenē durvis klusē.

juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

Gaisa masas mērītājs arī var būt beigts, it sevišķi, ja pie tā atvienošanas kas mainās.

Ja nekļūdos, tur mainās pretestība, vajag pamērīt, kas nāk ārā, paskatīties forumos vai tml., cik apmēram jābūt.

Polnevskis Reģ.: 03.11.2017
0 0 Atbildēt

Ok pārbaudīšu

manerheims Reģ.: 17.02.2016
1 1 Atbildēt

Conqueror rakstīja: Smieklīgi, auto nopirkt var, bet nauda remontiem nav. Bet šis ir komplekss jautājums. Vai vispār ir kur turēt auto? Ja kārtējais auto kurš tiek turēts kaut kur ielas malā? Tad ir nekorekti uzbāzties citiem apkārtējiem iedzīvotājiem ar aizņemtu vietu. Pilni iebraucamie ceļi zolitūdē imantā ķengaragā pļavniekos ar tādiem auto. Nav kur turēt auto, nepērc, izmanto taksi.

mamma mia... ja to pegiju turētu tavā garāželē tad šis neraustītos???

Pie kam tas nav smieklīgi, ka Latvijā daudzi cilvēki nevar atļauties uzturēt automobili.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
3 1 Atbildēt

Klasika, nav ko atbildēt . Sāk kaut ko gvelzt par pavisam par kaut ko citu. Cilvēciņ, priekš kam jums tas grausts no kura tur 45. gada? Arkārtoju, kur liksiet savu brīnumu? Kārtējais vraks ielas malā? Sniedziņu 1m apkārt ziniet jātīra. Visi rīgas guļamrajoni pilni ar autiņiem, visas iebrauktuves, piebraucamie ceļi un ielu malas, pagalmi. Japānā un Ķīnā papriekšu pilsonim jāpierāda, kur turēs savu auto, stāvvietu. Ja nav , auto nereģistrē. Mums arī vajag tādu kārtību. Nekā personīga. Vienkārši esat tipisks piemērs. Neazīstu jūs personīgi un nevēlos nemaz pazīt. Tas ir tāpat kā lieliskā romānā. Vesels bars puskoka lēcēju nezin kāpēc iedomājas ka rakstnieks uzrakstījis tieši par viņiem.

Polnevskis Reģ.: 03.11.2017
0 0 Atbildēt

Kur teikts ka auto stāv iela malā? Un tev nav vienalga cik vecs auto?

Polnevskis Reģ.: 03.11.2017
0 0 Atbildēt

Nomainīju droseļvārsta stāvokļa devēju un ieplūstoša gaisa padeves vārstu. Auto neslāpst nost. Abgriezieni raustās 900-1000

Polnevskis Reģ.: 03.11.2017
0 0 Atbildēt
msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Conqueror rakstīja: Klasika, nav ko atbildēt . Sāk kaut ko gvelzt par pavisam par kaut ko citu. Cilvēciņ, priekš kam jums tas grausts no kura tur 45. gada? Arkārtoju, kur liksiet savu brīnumu? Kārtējais vraks ielas malā? Sniedziņu 1m apkārt ziniet jātīra. Visi rīgas guļamrajoni pilni ar autiņiem, visas iebrauktuves, piebraucamie ceļi un ielu malas, pagalmi. Japānā un Ķīnā papriekšu pilsonim jāpierāda, kur turēs savu auto, stāvvietu. Ja nav , auto nereģistrē. Mums arī vajag tādu kārtību. Nekā personīga. Vienkārši esat tipisks piemērs. Neazīstu jūs personīgi un nevēlos nemaz pazīt. Tas ir tāpat kā lieliskā romānā. Vesels bars puskoka lēcēju nezin kāpēc iedomājas ka rakstnieks uzrakstījis tieši par viņiem.

Japānā ir arī izņēmums - K mašīnas. Bet vispār ir ļoti labi ka kaut kur dižajā pilsētā drīkst beztermiņā turēt mašīnu, žēl tik ka vienīgi nomalēs...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti