Varat lūdzu ko pastāstīt par Audi A3 S-line. Es kā ne audī fans un neko viņos nesaprotu. Doma ir ņemt no 2005.g cena ap 5500/7000 eiro. No kā vajadzētu uzmanīties un kādas biežākās problēmas ar šo mašīnu? Vai vispār sanāks dārgi un kā lai neiegrābjās. Paldies.
Es saprotu tikai to, ka jāņem parastais A3 un jāaplīmē ar S-line uzlīmēm. Vēl var uzmest ķīniešu bamperus un sliekšņus no S3. Tur tā starpība. Ja rakt dziļāk, tad tur apakšā ir Golfs V.
Tu zini kāpēc tas seats ir lētāks? Jo ērmīgāks paskats un lietotu virsbūves detaļu pieejamība ir diezgan problemātiska. Protams, ja vajag pēc iespējas lētāku attiecīgās paaudzes golfu, tā var darīt - viens paziņa, teiksim, pēc šitāda principa nopirka mk2 Seat Toledo - jo gribēja lētu ceturto golfu.
Audi A3 S-line
Varat lūdzu ko pastāstīt par Audi A3 S-line. Es kā ne audī fans un neko viņos nesaprotu. Doma ir ņemt no 2005.g cena ap 5500/7000 eiro. No kā vajadzētu uzmanīties un kādas biežākās problēmas ar šo mašīnu? Vai vispār sanāks dārgi un kā lai neiegrābjās. Paldies.