Laba diena,
Kādu laiku pie manis atrodas šī jaukā mašīna - jauda un ietilpība ir superīgas lietas.
Pirmajam saimniekam kalpoja labi, bet man kā jau pieņemts tad viss ņem un plīst.
Šobrīd ir parādijušās skaņas kurām es īsti nesaprotu cēloni, tāpēc vēršos pie Jums.
Tātad:
1) Stāvot, motors smuki "pukpuk" darbojas, griežot stūri pa labi, pa kreisi tā skaņa mainas, sajūta ka viņš kaut kur baksta, pastumj vai aizskar kaut ko kas izraisa šo.
2) Izgriežot stūri vairāk par vienu riņķi uz jebkuru pusi var dzirdēt tādu kā gaisa izspiešanas skaņu vai drīzāk kas kaut kur iet garām. Agrāk tāda nebija, tādēļ domāju, ka nav arī jābūt.
3) Zinu, ka sajūgs ir miršanu man tuvākajos 3 gados + viņš vēl rada dīvainu, skaļu un īdošu skaņu. Sākumā bija tikai kad izspiests, tagad jau vislaik kā piespied pedāli tā uzreiz visi atskatās. :D
4) Tagad vēl ir parādijusies skaņa sajūgā tāda ka viņš pret kaut kādu metālu sitas kad ir gandrīz atlaists, man tā skaņa asociējas ar kaut kādu bundžas skaņu kuru diezgan bieži kāds iekausta.
5) Un vēl šim visam bonusā sprausla viena noņirdzās - pārlikām, iemetām citu kodu. Itkā viss ir normas robežās kā jabūt, bet klakšķis nav pazudis, bet spirāli nemet ārā arī pie 3k abarotu. Brīvdienās gan jau meklēšu jaunu kodu, šķiet šis kaut kā neder. Un jā izbraucu nepieciešamo laiku adaptācijai.
Būšu pateicīgs par palīdzību - jebkādu.
Atsperu un amartizatoru plīšanu nepierakstiju + kāds man 2x riepas ir pārdūris. :D
Auto pie manis ir no maija.
Esmu nopircis pirmo lietoto detaļu, ļoti teicamā stāvoklī, visticamāk man ir jauna atkarība.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam