Audi 80 B3 aizmugurējā lampa.

qwerty7 Reģ.: 07.04.2019

Sveiki, ir tāda lieta, ka vajag nomainīt audim aizmugurējo lukturi(to, kurā slēdzene ir). Lielākā problēma ir tāda, ka līdz ar uzgriezni griežas līdzi arī vītne un to lampu nekādīgi nevar dabūt nost. No malas saka, ka jāsit lampa pušu un kaut kā no ārpuses jāmēģina, bet neliekas, ka tā būtu laba ideja. Kādam ir kādi ieteikumi?

 
DALJNOBOJS Reģ.: 19.04.2017
0 0 Atbildēt

Nezinu par audī. Var pamēģināt atri griezt uzgriezni ar elektro urbjmašīnu un ja iespējams vienlaikus stiept lukturis uz otru pusi. Varbūt atgriezīsies, bez luktura vilkšanas.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nost tu nevari nodabūt, jo tas lukturis ir pielīmēts - jābūt pielīmētam ar tādu melnu lipekli, kas ar plēšanu nāk nost, bet ja kāds ir pacenties, var būt arī hermētiķis vai, sliktākajā gadījumā, logu līme. Bet vītne, uz kuras uzgrieznis skrūvējas, ir lukturī iekausēta - ja tā griežas, tātad stiprinājums ir pārsprādzis. Vārdu sakot, atskrūvē pārējos uzgriežņus, atvieno slēdzeni un spied to lukturi laukā - ja nenāk laukā ne ar kādu spēku, tātad logu līme un nāksies šķaidīt kopā.

Pēc tam lukturi liekot atpakaļ tas jāuzliek par jaunu uz lipekļa. To nopirkt varētu būt mazliet problemātiski, cik esmu nopratis no stiliņa lietotājiem - es mūžīgi esmu pircis vienā liepājas autoveikalā uz metriem.

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 0 Atbildēt

Tas lipeklis saucas jēlgumija, dabūt var, pielīmēt arī labi pielīmējas, diemžēl nu daudzi līmē uz visādām stikla līmēm u.c. ķitēm, kad tiešam vairs veselu laukā nedabūt.

DALJNOBOJS Reģ.: 19.04.2017
0 0 Atbildēt

No ko, tas tak 90 gadu autiņš ar savu vienkāršo konstrukciju un remontu?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Deviņdesmito? Nē, astoņdesmito. Tajos senajos laikos audī atļāvās izmantot kvalitatīvākus risinājumus - tā nu fofāgens izmantoja mūsdienās sastopamo risinājumu ar gumijas blīvi starp lukturiem un virsbūvi, bet audī tos uzsēdināja uz jēlgumijas. Cik esmu dzirdējis, deviņdesmito gadu beigās audī jau palētinājās līdz fofāgrena līmenim; lukturi uz parastas gumijas...

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 0 Atbildēt

Ja nevar normāli izskūvēt, tad arī nevarēs pielikt klāt normāli lai ūdens iekšā netek, utt. tā kā jādaudza kopā vien būs. Likt iekšā vajadzētu korekti uz jēlgumijas.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nav tik traki, turēsies arī uz trīs skrūvēm, ja pareizi uzliks to jēlgumiju un labi piespiedīs.

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Blin, tak lasiet, ko raksta - vajag NOMAINĪT lukturi. 3 skrūves un citas fantāzijas.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti