Peugeot 208 2019 tests, atsauksmes un iespaidi 2020

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Jaunais Peugeot 208 2019 / 2020, kāda pieredze?

 
Janis_Mezulis Reģ.: 23.04.2014
2 1 Atbildēt

Peugeot dizaineri mani vienmēr ir spējuši patīkami pāsteigt. Katrā jaunajā modelī viņi ir mācējuši ielikt ko neredzētu. Piemēram, spidometrs virs stūres, vai inerjera salons absolūtajā pogu minimālismā. Šoreiz 208. ir ar WOW! efektu. Šis ir pirmais man zināmais auto, kuram ir pilnvērtīgs 3D spidometrs. Jā un tā nav kaut kāda tur stereo grafika. Tas ir bloks ar diviem ekrāniem, kuri novietoi viens aiz otra, kur pirmais ir caurspīdīgs. Abiem ekrāniem, saskaņoti darbojoties, tiek panākts unikāls 3d telpas efekts ar dziļuma sajūtu. WoW.!

Audi un BMV digitālie grafiķi var iet atpūsties!

Tomēr, pārējās lietas uz šī fona vairs nepārsteidza.

Kāds vieds cilvēks kādreiz man teica: Jāni, Jūs varat ēst visu, ko vēlaties, tikai ar mēru un nepārspīlējot. To šoreiz varu arī piemērot mazajā 208 -tajā. Aizrāvušies ar superīgo spidometru, inženieri ir pārspīlējuši ar pārējo interjeru, kā rezultātā, viss liekas savākts un pārsātināts ar dažādām formām un materiāliem.Nekā no Clio brieduma. Žēl! Arī no tehniskā viedokļa nesajutu ko svaigu.

Tomēr, ja vēlaties izcelties un baudīt tiešām jaunākos dizaina saniegumus, tas tad arī būs īstais verķītis.

rolis Reģ.: 31.08.2001
2 0 Atbildēt

Gribetos teikt Vov, bet ak Vai! Zini savus radurakstus, nenostrādāja priekš manis ! Ātrumpārslēga ( Oskarotais) kloķis, redzēts pirmoreiz 3008 , tagad jau ir arī Citroen automobiļos - pamatoti. Viduskonsoles slēdži arī redzēti!

Kukulis virs stūres arī redzēts un jau pieņemts kā norma .

Par paneļa hologrāfijas 3 d teikšu īsi, pagaidām mani neuzrunāja , man grūti bija nokoncentrēt redzes asumu, pa sīku detaļas. Tas laikam pirmais variants,ceru ka nākošie būs labāki.Stūre man ļoti patika, bet arī jau pierasta iepriekšējos modeļos. Tad nāk vidējā planšete- tā mani galīgi neuzrunāja, jo izskatījās samākslota , iestutēta pa vidu.

Neskatoties uz dizaina haosu salonā mašīna uz ceļa uzvedās fantastiski .Arī uz grants ceļa, kas nav raksturīgi mazajai klasei.

IntarsVizbulis Reģ.: 20.07.2019
2 0 Atbildēt

Kapitāli labi nostrādāts! Bravo francūžiem. Neko tādu negaidīju no 18tk€ vērta auto. 3D spidometrs, atpakaļskata kamera, automāts un piedevām1,86cm augums ērti iekārtojas priekšējā sēdeklī. Izdevās pabraukt arī pa sliktāku grants ceļu-nu nekas negrab un pat jocīgi liekas, jo auto tak mazs bet žiperīgs un simpātisks. Es teiktu jāņem ciet jagalvenais nav bagāžnieka un salona apjoms citādi auto uz goda + krāsa noteikti auto izceļ pozitīvā ziņā. Vēlreiz visu cieņu ražotājam!

AldisZelmenis Reģ.: 12.01.2017
0 0 Atbildēt

Lielisks mazās klases produkts. Viegli un rotaļīgi vadāms. Pilota krēslu var maksimāli zemu noregulēt, lai sajustos kā sacīkšu vāģī. Starp citu, vēl labāk Peugeot 208 mācēs braukt pa grants ceļu.

GuntarsPulss Reģ.: 16.09.2016
0 0 Atbildēt

Varu labi salīdzināt ar iepriekšējās paaudzes modeli, jo sievai tāds ir. Pirmais un galvenais iespaids - jūtami uzlabojusies kvalitātes sajūta salonā, ērtāki sēdekļi. Krietni augstvērtīgāki apdares materiāli. Sīks piemērs - durvis aizveras patīkami blīvi, nevis kā bleķa kastes vāks. Kopumā jāteic - plats solis uz priekšu modeļa attīstībā un visnotaļ labs jaunpienācējs savā klasē.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti