Simptomi velk uz parastiem KE-jeta vecuma gļukiem, kurus vēl, iespējams, ir pastiprinājusi gāze. Es nesen bakstījos ar vienu C3 A100 2.3 motoru, kam bija kaut kas līdzīgs - dabūju paregulēt vadības spiediena regulatoru, jo tā spiediens neatbilda normām, nomainīju aizdedzes vadības bloku, jo tas bija noslīcis [B3 nevajadzētu būt iespējamam; C3 slimība], varbūt vēl kaut kādi nieki - līdz galam tikt nesanāca, īpašnieks mašīnu pārdeva... :D Sagāzētiem 2.3 motoriem ir redzēti pilnīgi nosprāguši gaisa masas mērītāja potenciometri, vēl pastāv varbūtība ka kāds nav praties nomainīt beigtu lambdu un tā vietā avārijas režīma papildus degviela nokruķīta nost lai varētu iziet apskati, rezultējoties liesajā visādos režīmos un mironīgā motorā - ā, un te vēl ir pavisam primitīvs KE-jets, te vēl starta sprauslu slēdz atsevišķs termoslēdzis un plusu pievada no startera - tur var būt kāds vads norauts/nepievienots vai arī termoslēdzis beigts...
Dēļ KE-jeta problēmām ar gāzi, un vienkārši vecuma problēmām, ja mans stāvošais A90 2.3q vēl kādreiz kustēsies, tur noteikti būs elektroniskā šprice - es par laimi dažus gadus atpakaļ pamanījos izdevīgi tikt vaļā no šprices detaļām... 
msh, šķiet esi lietpratējs šai jomā, no kurienes esi, varbūt varam piebraukt, paskatīsies to mašīnu ?
Pusceļš starp liepāju un klaipēdu... 
Žēl, patālu sanāk.
, Uz Ogres, Rīgas pusi nesanāk braukt ?
Šobrīd sarunāts serviss Žaķumuižā, bet ja nu tur nekas nesanāk, varbūt varam , ja brauksi, ko sarunāt, uzmest aci, pakonsultēt.
Jautājums, vai tas auto nav kādreiz masīvi sists un taisīts , pārrokot elektrisko shēmu. Man kādreiz bija 1990.g. Audi 80 , kurš taisīja dīvainus fokusus. Piemēram, noliekot stāvēt un atnākot pēc 15 min, vairs nevar iedarbināt. Nedaudz pagaidot , atkal varēja. Par laimi, tas notika ļoti reti. Izrādījās, ka no galvenā vadības bloka bija pa pusei izslīdējis spraudnis, jo nebija kārtīgi iesprausts līdz galam, taisot auto pēc avārijas ( to avāriju bija uztaisījis iepriekšējais īpašnieks, zināju, ka auto bijis sists, bet domāju, ka mazāk, nekā faktiski izrādījās )