Piesūcekņa tipa auto bloķēšanas ierīce

imzz Reģ.: 27.02.2015

"Barnacle" . Piesūcekņa princips, novieto uz vējstikla , lai bloķētu redzamību, tādējādi piespiežot maksāt sodu par stāvēšanas noteikumu pārkāpšanu vai nemaksāšanu par stāvvietu. Ieviesti dažās vietās ASV riteņu blokatoru vietā.

techcrunch.com/2016/10/10/the-barnacle-means-no-more-boots-on-your-wheel/

www.youtube.com/watch?v=XUWLysSNt-Y

( no 53 sek )

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
4 1 Atbildēt

NU vispār jau mūsu "platuma grādos" cilvēks mierīgi pa sānu logu lūrot aizbrauks ar visu to štruntu prom. Manuprāt salīdzinoši pārāk dārgi un absolūti bezjēdzīgi ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tur ir nianses. Vispirms jau ierīce izdos trauksmes signālu, ja sāks braukt prom ar visu un blokators satur arī GPS signāla devēju.

Bet soc. tīklos ir arī pamācības , kā tos noņemt, vajagot 15 minūtes karsēt stiklu ( ieslēdzot režīmu, ko lieto vējstikla atkausēšanai ziemā ) pēc tam varot aizbāzt kaut ko plānu starp stiklu un piesūcekņiem, piem. plastikāta karti un atraut vaļā. Viens students esot pat izņēmis SIM karti no ierīces , uzlauzis to un lietojis savā telefonā vairākus mēnešus, jo SIM kartei bijis neierobežots datu apjoms.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Ja tāds rastos uz mana golfa, es apsvērtu domu izcelt laukā priekšas stiklu, par cik tas nav pielīmēts...

Frontera Reģ.: 12.12.2019
0 1 Atbildēt

Nu ...pa lielam..ja kādai miskastei uzliimē šādu,tad...izdauziit stiklu...viss.

atrabotka Reģ.: 24.05.2017
0 0 Atbildēt

Logu slotiņu mehānismu var kaut kā nobloķēt, lai nevar atlocīt. Pēc tam vienkārši atstāt pusceļā loga vidū. Vai arī gluži vienkārši aizsegt stiklu ar kaut ko un iespiest durvīs (kā ziemā). Un ko tā ierīce saka par metāla urbi? Korpuss ir no plastmasas, tikai pats piesūcekņa disks no metāla.

Janeks90 Reģ.: 14.01.2019
1 0 Atbildēt

Vel viens veids kā mēģina noslaukt naudu no lētticīgajiem.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 4 Atbildēt

Šis teikums IMO ļoti simptomātisks.

Noteikumus ievēro lētticīgie?

Noteikumus ieviesa pret tavu gribu? Tev neizdevīgus? Tad kāpēc neej politikā, lai tos mainītu?

Es tomēr gribētu aicināt līdzpilsoņus tikt galā ar šādu sovoka domāšanu.

Noteikumi, likumi, regulējumi, utt ir sabiedriskā izlīguma daļa. Ja tie tevi neapmierina, tad: 1. Jāmēģina tos saprast, lai nonāktu līdz izpratnei par ieguvumu / zaudējumu līdzsvaru; 2. Doties politikā un tos mainīt.

Pārkāpt un izvairīties no soda tomēr ir sovoks, vergu domāšanas pārpalikums.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Kā nevēlēšanās pakļauties varas diktātam ir "vergu domāšanas pārpalikums"? Elementāra loģika saka, ka tieši otrādi.

Mūsdienu nodokļu verdzības versija tieši uz to ir orientēta un patiesa domāšana par 1. punnktu to parāda skaidri, savukārt sistēma ir organizēta tā, lai 2. punkts nebūtu iespējams.

Jā, protams - lai noderīgajiem idiotiem iestāstītu, ka visi likumi ir labi un ievērojami, vienmēr ir klaji jādemonstrē tie gadījumi, kad sods tiek piemērots pelnīti un jāuztur burta kalpības gars. Ne velti agrāk nāvessodi tika izpildīti publiski - lielākoties acīmredzamiem noziedniekiem, bet skaidri liekot saprast, ka tur var nonākt arī tikai par to, ja runāsi pretī varai.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 4 Atbildēt

Vēlreiz: tēvzemes, dzimtenes un demokrātiskas valsts ietekmes mehānisms ir balotēšanās un tieša tautas pārstāvniecība. Valsts esi tu un pretenzijas jārisina ar likumiskām metodēm.

Nevardarbīga pretošanās (kā Indijā), zagšana un likumu neievērošana (kā sovokā) ir uzspiestas varas ietekmēšanas metodes.

Tas ir nožēlojami, ja šī vara nekādi nepārstāv tevi un tie ir VIŅI. Manā skatījumā šī ir centrālā problēma, kas jārisina. Neatrisinot vainīgas būs stāvvietas, Ušakovs, Rinkevičs, namu pārvalde utt

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 1 Atbildēt

Es neesmu valsts. Šī sistēma ir man uzspiesta un es to neatbalstu. Likumu neievērošana ne vien ir nevardarbīga pretošanās režīmam, bet pat šī režīma uzpiesta - likumi apzināti tiek viedoti tā, lai visi vairāk vai mazāk tos pārkāptu un pēc vajadzības būtu saucami pie atbildības, ja tāda nepieciešamība (piemēram, par daudz runā pretī varai) rodas.

Jā, piekrītu - tas ir nožēlojami, ka šī vara nekādi nepārstāv mani un tie ir VIŅI. Tas ir neizbēgams sociālisma uzstādījums - vairākuma diktatūra. Un, vainojot Ušakovu, Rinkeviču, namu pārvaldi utt, tiek slēpta patiesā centrālā problēma - marksisma ideoloģija.

P.S. Neatbalstu auto nomešanu, kur tas traucē citiem - diemžēl šajā gadījumā lielākoties pārkāpēji ir nevis formāli, bet nekaunīgi un atrunāšanās ar pretošanos sistēmai ir nevietā.

Filozofs Reģ.: 21.01.2020
1 1 Atbildēt

Jums, Cienītais Eida k-gs, būtu mazliet plašāk jāpaskatās uz procesiem valstu pārvaldīšanā un reālām iespējām ietekmēt procesus. Politiskais balagāns ir un paliek draņķīgs teātris, kurā cilvēkam no Tautas atvēlēta statista loma. Ieskatam

neliels citāts no grāmatas, kurā rakstītais būtu bērniem skolās jāmāca:

"Visas mūsdienu pasaulē pastāvošās

politiskās sistēmas ir radušās varas

instrumentu cīņas rezultātā – vienalga,

vai tā būtu bruņota vai miermīlīga šķiru,

klanu, cilšu, partiju vai atsevišķu personu

cīņa. Šajā cīņā vienmēr uzvar varas

instruments – persona, partija vai šķira.

Zaudētājos arvien paliek tauta, tātad īstenā

demokrātija."

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

man ir švaki aar ticību sazvērestības teorijām.

Es ticu, ka pie šiem rezultātiem pamatā vainīga ir muļķība un slinkums. Kur muļķība ir sekas slinkumam.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nevajag ticēt sazvērestības teorijām, tikai padomāt par ķēdītes turpinājumu. Slinkums -> Muļķība -> ... Kad sapratīsi, ka muļķiba ir tikai starprezultāts un to, kas ir nākamās "pieturas" procesā, daudzas lietas kļūs no "sazvērestības teorijām" par loģiskiem procesiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Pirmkārt runa ir nevis par kaut kā ievērošanu vai neievērošanu ( jo fakts ka ja tev to jau ir uzlikuši - tātad jau esi pārkāpis), bet par šī procesa lietderību !

1) ir daļa tautas kam ir dabs nodarboties ar visādu itkā nesalaužamu verķu salaušanu - un ja šo sistēmu var salauzt mehāniski un ļoti iespējams arī elektroniski , tad tā nav savas cenas vērta.

2) jautājums kur tādus štruntus glabāt teiksim RS stāvvietu gadījumā - tos "zābakus" var pie jebkura staba piesiet, bet šos "čemodānus"- kādam jāstaipa līdz kā minimums automobilī.

3) šāds štrunts absolūti netraucē šo auto aizdzīt tiem kam to vajadzēs, lai tas būtu zaglis vai ne visai saprātīgs auto īpašnieks.

Janeks90 Reģ.: 14.01.2019
0 0 Atbildēt

Eidi man škiet, ka esi sajaucis tēmas. Apskaties par ko iet runa.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 1 Atbildēt

Atvainojos, ja nesapratu uz ko attiecīnāts apzīmējums "lētticīgie"

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Visi tādi gudri. Noņemsim, nokausēsim... Ieraksts par nenomaksātu sodu CSDD tāpat paliks.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Ja tā kādam būs problēma, tad piemēram man ir vairāki UK numuri utt., Bet stāsts ne par to, vietējos jau parasti nav grūti sameklēt, šitos mēslus parasti liek tiem kurus grūtāk aiz astes noķert - tos kam nav apskates un ārzemniekus. Bet tādam mērķim jo lētāk, jo labāk, jo tā tomēr ir patasti nodokļu nauda kas šitām muļķībām tiek tērēta. Privātie jau sen iet citus ceļus ...

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

Filozofs rakstīja: Jums, Cienītais Eida k-gs, būtu mazliet plašāk jāpaskatās uz procesiem valstu pārvaldīšanā un reālām iespējām ietekmēt procesus. Politiskais balagāns ir un paliek draņķīgs teātris, kurā cilvēkam no Tautas atvēlēta statista loma. Ieskatam

neliels citāts no grāmatas, kurā rakstītais būtu bērniem skolās jāmāca:

"Visas mūsdienu pasaulē pastāvošās

politiskās sistēmas ir radušās varas

instrumentu cīņas rezultātā – vienalga,

vai tā būtu bruņota vai miermīlīga šķiru,

klanu, cilšu, partiju vai atsevišķu personu

cīņa. Šajā cīņā vienmēr uzvar varas

instruments – persona, partija vai šķira.

Zaudētājos arvien paliek tauta, tātad īstenā

demokrātija."

jā un kāda te sakarība ar signalizāciju?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti