Es neesmu valsts. Šī sistēma ir man uzspiesta un es to neatbalstu. Likumu neievērošana ne vien ir nevardarbīga pretošanās režīmam, bet pat šī režīma uzpiesta - likumi apzināti tiek viedoti tā, lai visi vairāk vai mazāk tos pārkāptu un pēc vajadzības būtu saucami pie atbildības, ja tāda nepieciešamība (piemēram, par daudz runā pretī varai) rodas.
Jā, piekrītu - tas ir nožēlojami, ka šī vara nekādi nepārstāv mani un tie ir VIŅI. Tas ir neizbēgams sociālisma uzstādījums - vairākuma diktatūra. Un, vainojot Ušakovu, Rinkeviču, namu pārvaldi utt, tiek slēpta patiesā centrālā problēma - marksisma ideoloģija.
P.S. Neatbalstu auto nomešanu, kur tas traucē citiem - diemžēl šajā gadījumā lielākoties pārkāpēji ir nevis formāli, bet nekaunīgi un atrunāšanās ar pretošanos sistēmai ir nevietā.
Jums, Cienītais Eida k-gs, būtu mazliet plašāk jāpaskatās uz procesiem valstu pārvaldīšanā un reālām iespējām ietekmēt procesus. Politiskais balagāns ir un paliek draņķīgs teātris, kurā cilvēkam no Tautas atvēlēta statista loma. Ieskatam
neliels citāts no grāmatas, kurā rakstītais būtu bērniem skolās jāmāca:
"Visas mūsdienu pasaulē pastāvošās
politiskās sistēmas ir radušās varas
instrumentu cīņas rezultātā – vienalga,
vai tā būtu bruņota vai miermīlīga šķiru,
klanu, cilšu, partiju vai atsevišķu personu
cīņa. Šajā cīņā vienmēr uzvar varas
instruments – persona, partija vai šķira.
Zaudētājos arvien paliek tauta, tātad īstenā
demokrātija."
man ir švaki aar ticību sazvērestības teorijām.
Es ticu, ka pie šiem rezultātiem pamatā vainīga ir muļķība un slinkums. Kur muļķība ir sekas slinkumam.
Nevajag ticēt sazvērestības teorijām, tikai padomāt par ķēdītes turpinājumu. Slinkums -> Muļķība -> ... Kad sapratīsi, ka muļķiba ir tikai starprezultāts un to, kas ir nākamās "pieturas" procesā, daudzas lietas kļūs no "sazvērestības teorijām" par loģiskiem procesiem.