Vectra c slāpst, iemetot neitrālajā.

Aurellius Reģ.: 25.08.2020

Labdien, cienījamie auto mīļi un pārzinātāji. Vēršos pie Jums pēc padoma. Pāris gadiņus īpašumā Vectra c. Kādu laiku atpakaļ parādījās problēma - braucot un iemetot neitrālajā, apgriezieni lec uz augšu un tad krīt lejā zem tukšgaitas apgriezieniem, un opelis noslāpst. Auto aizvests uz servisu, kļūdu nav, meistars uztaisa droseles adaptāciju, par problēmas iemesliem rausta plecus. Okej, mēnesi viss čotka, nomainu ģeneratora siksnu, ruļļus, pēc pāris dienām atkal sākas epopeja ar apgriezieniem. Ptu ptu ptu, apgriezieni lēkā, iemetot neitrālajā, bet nost vēl neslāpst.

Tad nu sāku domāt, kas par iemeslu, pētīt neta dzīles pats. Gudrs netieku. Tam visam klāt jau kādu laiku vēl ir pieaudzis saljarkas patēriņš tukšgaitā, bet braucot, īpaši neesmu novērojis. Šobrīd doma ir, maybe vaina tiešām tajā droseles vārstā, mož netīrs, never kārtīgi ciet vai kompis nesaprot.. motors 1.9 cdti 110kw.

 
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Droseles vārsts dīzelim?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

vai OBD diagnostika neko neuzrāda ? Kā ar spiedienu degvielas padeves sistēmā ?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu ar droseli tas varētu būt saistīts. Apgriezieni par augstu tukšgaitai un kompis uzskata ka šobrīd esi kustibā un bremzē ar motoru tāpēc izslēdz sprauslas un apgriezieni nokrīt, tik jāsaprot kāpēc nenostabilizējas uz tukšgaitu. Kas ar EGR vārstu sadarīts?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti