Ko tur daudz bildēt - šitā šķiet tas izskatas :
www.briskoda.net/forums/topic/426096-error-service-leave-vehicle-only-when-selector-in-position-p/
un tur arī šitas par to ko tad dīleri dara, vieniem pietiek ar softa jauninājumu, citiem jāmain kloķa mehānisms cik sapratu.
Škoda Octavia 6DSG kļūdas paziņojums
Varbūt kādam ir pieredze...
Man ir 2016/17 Octavia 6DSG un braucot dažreiz pilnīgā randomā izmetās panelī kļūdas paziņojums uz ~1s par to, ka pametot auto kloķis jāatstāj P pozīcijā.
Cik esmu lasījies par ārzemju forumiem, tad šis ir zināms gļuks, kuru parasti dīleri nelabprāt atzīst un standarta diagnostika nespēj atrast, bet teorētiski esot garantijas ietvaros jamaina kaut kas. Varbūt kāds ir šim gājis cauri ar vietējiem dīleriem un var ieteikt kā labāk ar viņiem cīnīties?
Pagaidām mans labākais variants būs aizvest uz ikgadējo apkopi, kur pie viena, pateikt, ak šāda kļūda izlec, tā ir zināma kļūda, lūdzu atrodiet un labojiet..
Ā un jā, to kļūdu nevar paspēt nofočēt jo braucot tas ir bīstami un 1s intervāls ir pārāk īss, lai paspētu to izdarīt. Kā arī kļūdas paziņojumu īsti nevar replicēt jo tā parādās pilnīgā randomā.