Škoda Octavia 6DSG kļūdas paziņojums

Konsumer Reģ.: 06.03.2021

Varbūt kādam ir pieredze...

Man ir 2016/17 Octavia 6DSG un braucot dažreiz pilnīgā randomā izmetās panelī kļūdas paziņojums uz ~1s par to, ka pametot auto kloķis jāatstāj P pozīcijā.

Cik esmu lasījies par ārzemju forumiem, tad šis ir zināms gļuks, kuru parasti dīleri nelabprāt atzīst un standarta diagnostika nespēj atrast, bet teorētiski esot garantijas ietvaros jamaina kaut kas. Varbūt kāds ir šim gājis cauri ar vietējiem dīleriem un var ieteikt kā labāk ar viņiem cīnīties?

Pagaidām mans labākais variants būs aizvest uz ikgadējo apkopi, kur pie viena, pateikt, ak šāda kļūda izlec, tā ir zināma kļūda, lūdzu atrodiet un labojiet..

Ā un jā, to kļūdu nevar paspēt nofočēt jo braucot tas ir bīstami un 1s intervāls ir pārāk īss, lai paspētu to izdarīt. Kā arī kļūdas paziņojumu īsti nevar replicēt jo tā parādās pilnīgā randomā.

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ko tur daudz bildēt - šitā šķiet tas izskatas :

www.briskoda.net/forums/topic/426096-error-service-leave-vehicle-only-when-selector-in-position-p/

un tur arī šitas par to ko tad dīleri dara, vieniem pietiek ar softa jauninājumu, citiem jāmain kloķa mehānisms cik sapratu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Un te saistītajos linkos var pat atrast ka čaļi uz VW ir jaukuši vaļā to mehānismu, un tur ir daudz iespēju kaut kam.saiet dēlī, salūzt. :

www.vwvortex.com/threads/move-selector-lever-to-position-p-n.7017648/

Atsaukumi gan īsti pa rokai netrāpījās, bet šur tur izskatas ka ir bijuši daudziem DSG VAGiem.

Konsumer Reģ.: 06.03.2021
0 0 Atbildēt

Tas jā, bet tā kā tie kodi (un es arī tieši tajos forumos bridu) mēdz būt dažādi un dīleri laužās mani interesēja vai pie mums kādam arī tā jau ir bijis un kāds ir dīlojis ar Green Motors vai Verte šajā jautājumā. Jo nevienam nav noslēpums, ka pie mums mēģinās tevi padarīt par lohu un vainīgo jebkurā gadījumā

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Te nu gan es neko nevaru pateikt, visi auto (ari VAG) kas apkart radiem utml. vienmēr ar manuālo kārbu ...

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Atsaukumus var meklēt šeit - car-recalls.eu/make/skoda/

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti