Toyota Corolla Cross auto tests, atsauksmes un iespaidi 2022 / 2023

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Jaunais Toyota Corolla Cross tests no 2022 gada, kāda pieredze?

 
Konuss Reģ.: 10.02.2015
1 3 Atbildēt

Toyota par Corolla Cross hibrīdu bagātīgajā Luxury Plus versijā prasa 32 500 EUR, kas pie šī brīža automobiļu cenu kāpuma šķiet viens ļoti labs un saprātīgs piedāvājums. Arī ar pašu automobili viss ir kārtībā un nav pat īsti kur piesieties - ja nu vienīgi priekšējās statnes ierobežo pārredzamību un automobilis ir konservatīvi garlaicīgs. Jā, piemēram, sēdekļu apsildes slēdži liekas kā ražoti pirms kādiem 15 gadiem un ielikti no kādiem nolitkavas pārpalikumiem. Bet citādi ļoti sakarīgs auto ar visām modernajām funkcijām, lielu stikla jumtu, pietiekoši plašu vietu aizmugurējiem pasažieriem un arī sakarīgs bagāžnieka izmērs šīs klases automobilim.

Degvielas patēriņš arī pie krietni dinamiskas braukšanas saglabājās zem 6 litriem uz 100/km, un pilsētā tas ir vēl patīkamāk zemāks. Arī forši, ka multimediju un informācijas sistēmas grafiskais dizains Toyotā beidzot izskatās labi.

Janis_Mezulis Reģ.: 23.04.2014
2 1 Atbildēt

Kāda xsa pēc šim lielgabarīta "džipam"nosaukumā ir vārds Corolla"??? Kāpēc ne RAV+ vai-? Vai aptrūkās vārdi vai arī nemācēja vecajai labajai coroliņai uztaisīt "scout" versiju. Nē, iespējams, tas bija kāds Āzijai domāts RAV modeļa variants, kuru iešīberēja Eiropai, lai nebūtu kas jāizgudro. Un, tā kā corolla pie mums ir iecienīta, tad šis arī būs gana labs. Nesaku jau, ka ir slikti sanācis, tomēr līdz Sportage līmenim nevelk. Viss tāds kā no iepriekšējās paaudzes. Jā, ekrāniņi ir, bet tādi graudani, ar Wimdows 3.11 grafikas pieskaņām. Arī tie paši, jau iepriekš pieminētie, slēdzīši pagrābti no putekļainajiem plauktiem. Mēģinu piemeklēt pareizo vārdu. Stagnātisks - nē... Jā - konservatīvs. Konservatīvs tik, cik tas vispār ir iespējams. Varbūt arī labajā nozīmē, jo koriģējot dizainu apakšā tiek pakotas tikai pārbaudītas lietas. Un ,attiecīgi, pārbaudīto vērtību piekritēji balso uzreiz ar maciņiem. Jā,beidzot ir izlabota pretīgā ergonomiskā kļūda blakus sēdētāja panelī. Likvidēta asā kante, kas bakstīja ceļgalus. Tomēr vēl joprojām nesaprotu, ar ko RAV atšķiras no šī???

GuntarsPulss Reģ.: 16.09.2016
0 0 Atbildēt

Man arī tas dizaina ziņā neizskatās pēc jauna modeļa, it īpaši ja to noliek vienā rindā ar citiem konkursa pretendentiem. Taču kopumā auto ir gana labs un jādomā, ka mūsu tirgū tas būs visnotaļ veiksmīgs. Krosoveru uzvaras gājiens turpinās un droši vien arī tādēļ Toyota piedāvā vēl vienu šāda tipa modeli.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti