Nevarēju pat iedomāties šādu iespējamo notikumu attīstību.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nevarēju pat iedomāties šādu iespējamo notikumu attīstību.
Iedomāties jau nav sevišķi grūti, bet gluži tāpat kā mūsu ceļu satiksmes drošības "rūpala" sargiem nepietiek smadzeņu padomāt par to cik reizēm bezjēdzīgas ir viņu veidotās izmaiņas tāpat arī šeit - ir bezjēdzīgi izdot šādus likumus - piem. tepat LV apskati ar metinātām papildrāmja konstrukcijām utml. nemaz nevar iziet ir 3 uzreiz utml. Taču tam pašam auto motoram lielā daļā gadījumu jau nemaz nav vairs virsū ne virsbūves koda, nekā ...
Tāpat - profesionālu auto restaurācijas biznesu nevienam neviens likumdevējs sūdabrālis nespēs aizliegt, lai kā arī censtos ...
Un pati galvenā lieta - tas ka auto nevar piedalīties ceļu satiksmē vēl nenozīmē, ka to kāds neizmanto kā piemājas "traktoru" ...
"Un pati galvenā lieta - tas ka auto nevar piedalīties ceļu satiksmē vēl nenozīmē, ka to kāds neizmanto kā piemājas "traktoru" ..."
Te ir tāds kā atspēkojums, ka ES jau nekonfiscēs un nenodos lūžņos jūsu auto, bet daudz kas no pārējā ir taisnība: cita starpā, vēlas novērst ES auto nelikumīgu eksportu, respektīvi jūsu auto tiek uzskatīts par vērtīgu lūžņu resursu un vienlaicīgi ir potenciāls dabas piesārņotājs, tāpēc ES vēlas turēt uzskaitē jūsu auto visā tā dzīves garumā. Ir ideja ieviest auto "aprites pases": “Šī ir aprites pase, kas attiecas uz aprites ekonomiku. Mērķis ir nodrošināt transportlīdzekļa izejvielu apriti: lai mēs tās izmantotu atkārtoti un veiktu labāku darbu to pārstrādē, ”viņš piebilda.
Kā aprakstīts 13. pantā, transportlīdzekļa aprites pase būs “digitāls rīks, ko izmantos, lai uzlabotu informācijas sniegšanu par drošu transportlīdzekļa daļu un sastāvdaļu noņemšanu un nomaiņu tādā veidā, kas atbilst citiem jau esošajiem digitālās informācijas rīkiem un platformām vai turpina attīstīties automobiļu nozarē”.
citāti no:
europeannewsroom.com/eu-not-working-on-law-to-seize-and-scrap-cars/
imzz rakstīja: "Un pati galvenā lieta - tas ka auto nevar piedalīties ceļu satiksmē vēl nenozīmē, ka to kāds neizmanto kā piemājas "traktoru" ..."
Te ir tāds kā atspēkojums, ka ES jau nekonfiscēs un nenodos lūžņos jūsu auto, bet daudz kas no pārējā ir taisnība: cita starpā, vēlas novērst ES auto nelikumīgu eksportu, respektīvi jūsu auto tiek uzskatīts par vērtīgu lūžņu resursu un vienlaicīgi ir potenciāls dabas piesārņotājs, tāpēc ES vēlas turēt uzskaitē jūsu auto visā tā dzīves garumā. Ir ideja ieviest auto "aprites pases": “Šī ir aprites pase, kas attiecas uz aprites ekonomiku. Mērķis ir nodrošināt transportlīdzekļa izejvielu apriti: lai mēs tās izmantotu atkārtoti un veiktu labāku darbu to pārstrādē, ”viņš piebilda.
Kā aprakstīts 13. pantā, transportlīdzekļa aprites pase būs “digitāls rīks, ko izmantos, lai uzlabotu informācijas sniegšanu par drošu transportlīdzekļa daļu un sastāvdaļu noņemšanu un nomaiņu tādā veidā, kas atbilst citiem jau esošajiem digitālās informācijas rīkiem un platformām vai turpina attīstīties automobiļu nozarē”.
citāti no:
europeannewsroom.com/eu-not-working-on-law-to-seize-and-scrap-cars/
Nu visas zemes elektrifikācijai un sekojošam komunismam vajag daudz krāsainā metāla - tad nu sāk laizīties gar veciem lūžņiem.
Šķiet, ka jūs izsakāt neapmierinātību ar noteiktām likumu vai regulējumu izmaiņām, kas attiecas uz automašīnu restaurāciju un ceļu satiksmes drošību, īpaši Latvijā. Jūs norādāt, ka daži noteikumi var būt nepamatoti un bezjēdzīgi, īpaši attiecībā uz vecāku automašīnu tehniskās apskates prasībām un metinātām konstrukcijām.
ES aizliegs vecu un nedrošu interneta portālu un vietņu ekspluatāciju, ja tās nespēj nodrošināt ātru un efektīvu satura moderāciju. Durovu par to jau paņēma pie dziesmas.
Par Durovu klīst baumas, ka zinājis, ka viņu plāno aizturēt (gan krievijā, gan ES), tikai nav gribējis, ka to izdara krievijā (vai kādā valstī, kas varētu viņu krieviem izdot), tāpēc esot ieradies uz aizturēšanu Francijā.
Nu tak saki, kā ir - ES drīkst būt tikai tādi interneta resursi, kas nodrošina cenzūru pēc pieprasījuma.
Kad tu uzzīmēji pimpi skolas mācību grāmatā, tā ir vārda brīvība? Un kad par to dabūji pa muti no mammas, - tā ir cenzūra?
Savus bērnības piedzīvojumus nejauc ar prasību ieviest tehnoloģiskus cenzūras risinājumus, kas pakļaujas varas kontrolei.
Vai tad ---pis nav vārda brīvība?
Atceroties kaimiņu Krišu guļam zem kadetiņa, kuram domkrats izgāja cauri slieksnim, domāju ka dažiem tas būtu nācis par labu.
Bradypus rakstīja: Savus bērnības piedzīvojumus nejauc ar prasību ieviest tehnoloģiskus cenzūras risinājumus, kas pakļaujas varas kontrolei.
Cilvēkiem no postpadomju valstīm nav saprotama atšķirība no terminiem - "vārda brīvība" un "visatļautība". Tāpēc visādi bradipussi citē krievu propogandu un šausminās, ka demokrātiskā eiropā ir cenzūra! Kā tā? Tur taču var visus sūtīt dirst, izvarot sievietes un zīmēt kāškrustus uz sienām.
Un neviens neko nedzēsīs, jo tā taču būs cenzūra!!
Gribu minēt piemēru, kas daudz ko izskaidros:
Bradipussi, volx, un citi iauto lietotāji radījuši futbola turnīru. Visiem ir savas komandas un spēlē futbolu ar lietotāju ( sabiedrības) noteikumiem - aizmugurēm, dzeltenajām kartītēm. Bet nav tiesnešu, jo visi paši iauto lietotāji ir godprātīgi un nešmaucas. Bija auts, tad bija.
Bet tad notiek turnīra paplašināšanās un atnāk klāt vesls bars jaunu komandu no citiem forumiem. Un jaunās komandas sāk spēlēt ar aizmugurēm, rokām, ignorē autus, sit pretiniekam, utt.
Un tad ir kas jādara. Vai nu jāievieš tiesneši un sodi ( cenzūra), vai pašiem jāsāk tā spēlēt pēc jaunajiem "noteikumiem".
p.s.
piemērs ilustrē mūsdienu situāciju, kad Eiropā, kurā ārdurvis un mašīnas neviens nevēra ciet, ienāk jaunie spēlētāji, kuri šo kārtību sāk izmantot saviem mērķiem.
p.s.s
Cenzūra pastāvēja arī agrāk un nevajag dublēt krievu propogandu, ka Eiropā lūk - cenzūra un nav vārda brīvība ( tādā veidā novēršot uzmanību no tā, kā ir pašā krievijā)
Atkal melo. Es runāju par cenzūras risinājumu ieviešanu, ar praktisku pieredzi zinot, kādas lietas tiek cenzētas mūsu "vārda brīvībā".
"visus sūtīt dirst, izvarot sievietes un zīmēt kāškrustus uz sienām" ir viss, kas TEV ir svarīgs.
Cenzūra IR un tiek izmantota, ja tiek cenzēti valdošajam režīmam neērti viedokļi par norisēm sabiedrībā, kas tiek izteikti bez jebkādām tevis piesauktajām rupjībām.
Pat izteikti kreisā Wikipēdija neslēpj, ka Krievijas cenzūra nemaz nav pašu izdomāta, bet ir iedvesmojusies no Vācijas!
en.wikipedia.org/wiki/Network_Enforcement_Act:
"Indeed, the RSF also noted that Germany's law had also influenced Russia's implementation of its own hate speech law."
Lūk tev piemērs, par ko var notiesāt jau tepat pavisam tuvu - bijušajā ES - par to, ka nosauc vīrieti par... vīrieti. www.bbc.com/news/uk-england-leeds-64905216
Vienīgais, kuram ir šaubas, kāda tieši cenzūra tiks piemērota risinājumam, kad tas tiks ieviests, ir tas, kura vienīgā interese ir "visus sūtīt dirst, izvarot sievietes un zīmēt kāškrustus uz sienām".
Bradypus rakstīja: Atkal melo. Es runāju par cenzūras risinājumu ieviešanu, ar praktisku pieredzi zinot, kādas lietas tiek cenzētas mūsu "vārda brīvībā".
"visus sūtīt dirst, izvarot sievietes un zīmēt kāškrustus uz sienām" ir viss, kas TEV ir svarīgs.
Cenzūra IR un tiek izmantota, ja tiek cenzēti valdošajam režīmam neērti viedokļi par norisēm sabiedrībā, kas tiek izteikti bez jebkādām tevis piesauktajām rupjībām.
Pat izteikti kreisā Wikipēdija neslēpj, ka Krievijas cenzūra nemaz nav pašu izdomāta, bet ir iedvesmojusies no Vācijas!
en.wikipedia.org/wiki/Network_Enforcement_Act:
"Indeed, the RSF also noted that Germany's law had also influenced Russia's implementation of its own hate speech law."
Man jau viss sen skaidrs, ka tu esi liels krievijas mīlis. Un tev pārsteigums, ka ne krievi izdomāja cenzūru.
Krievi gandrīz NEKO nav izdomajuši. Pat hibrīdkaru izdomāja Indonēzijā, vai vēl kaut kur citur, agrāk.
krievi māk tikai zagt vecas tehnoloģijas.
Bradypus rakstīja: Lūk tev piemērs, par ko var notiesāt jau tepat pavisam tuvu - bijušajā ES - par to, ka nosauc vīrieti par... vīrieti. www.bbc.com/news/uk-england-leeds-64905216
Vienīgais, kuram ir šaubas, kāda tieši cenzūra tiks piemērota risinājumam, kad tas tiks ieviests, ir tas, kura vienīgā interese ir "visus sūtīt dirst, izvarot sievietes un zīmēt kāškrustus uz sienām".
1. tev neliek mieru transpersonas... ko, tavs draudziņš tev nepārzvanīja? Un tagad esi apvainojies?
2. Es esmu ļoti daudz saskāries ar žurnālistiem. Zinu, kā tiek veidoti raksti. Tāpat es esmu profesionāls skeptiķis. Un nav garantijas, ka tas raksts ir 100% precīzs ar nesagrozītu informāciju.
Bet, ja tā ir taisnība, tad:
2.1. Es nesaprotu par ko ir cepiens. Es šajā pašā situācijā transa vietā ielikšu vecmāmiņu.
Vecmāmiņa - Ko saka dievs par vecuma marasmu.
vīrietis kleitā ( priesteris) - dievs saka ka vecuma marasms - ir slimi cilvēki. Un ES domāju tāpat - tu esi slima vecene.
Vai tāds izteikums aizvaino veceni? Tur jau svarīgs kā tas tika pateikts. Un tas trans prasīja bībeles nevis viņa viedokli. Ja tas beigtos ar atbildi no bībeles, nekāda sda nebūtu.
3. Cenzūra.
Nu tas jau ir tas pats kas ar opozīciju. Opozīcija var apdirst visu, melot, bet viņus iesēdināt nevar, jo tad tā būs izrēķināšanās ar opozīciju. Tā būs diktatūra.
Grūti atrast cenzūrai to punktu un kas to cenzūru ievieš. Abos grāvjos iebraukt ir ļoti viegli.
Demokrātija ir vairākuma viedoklis. Ja vairākums grib praidus, tad viņi arī dabū praidus.
klusēšana - ir atbalsts.
"Es nesaprotu par ko ir cepiens. Es šajā pašā situācijā transa vietā ielikšu vecmāmiņu."
Var redzēt, ka esi tups un nesaproti. Vecumam marasms ir salīdzināms ar dzimuma disforiju. Neviens nesodīs to, kas marasmātisku vecmāmiņu joprojām sauks par vecmāmiņu, nevis pašas iedomātu turku princesi.
Viencexpercs rakstīja:
Bradypus rakstīja: Savus bērnības piedzīvojumus nejauc ar prasību ieviest tehnoloģiskus cenzūras risinājumus, kas pakļaujas varas kontrolei.
Cilvēkiem no postpadomju valstīm nav saprotama atšķirība no terminiem - "vārda brīvība" un "visatļautība". Tāpēc visādi bradipussi citē krievu propogandu un šausminās, ka demokrātiskā eiropā ir cenzūra! Kā tā? Tur taču var visus sūtīt dirst, izvarot sievietes un zīmēt kāškrustus uz sienām.
Un neviens neko nedzēsīs, jo tā taču būs cenzūra!!
Gribu minēt piemēru, kas daudz ko izskaidros:
Bradipussi, volx, un citi iauto lietotāji radījuši futbola turnīru. Visiem ir savas komandas un spēlē futbolu ar lietotāju ( sabiedrības) noteikumiem - aizmugurēm, dzeltenajām kartītēm. Bet nav tiesnešu, jo visi paši iauto lietotāji ir godprātīgi un nešmaucas. Bija auts, tad bija.
Bet tad notiek turnīra paplašināšanās un atnāk klāt vesls bars jaunu komandu no citiem forumiem. Un jaunās komandas sāk spēlēt ar aizmugurēm, rokām, ignorē autus, sit pretiniekam, utt.
Un tad ir kas jādara. Vai nu jāievieš tiesneši un sodi ( cenzūra), vai pašiem jāsāk tā spēlēt pēc jaunajiem "noteikumiem".
p.s.
piemērs ilustrē mūsdienu situāciju, kad Eiropā, kurā ārdurvis un mašīnas neviens nevēra ciet, ienāk jaunie spēlētāji, kuri šo kārtību sāk izmantot saviem mērķiem.
p.s.s
Cenzūra pastāvēja arī agrāk un nevajag dublēt krievu propogandu, ka Eiropā lūk - cenzūra un nav vārda brīvība ( tādā veidā novēršot uzmanību no tā, kā ir pašā krievijā)
Vārda brīvība IR visatļautība. Tā dīvaini sanāk - tu tāds varens ASV fans te tagad pūt rietumeiropas komunistu stabulē - tā vietā lai paskatītos kā ASV, kas ir vienīgā valsts ar konstitūcijā ierakstītu vārda brīvību, tas viss darbojas. Jā, tieši tā - ASV konstitūcija garantē vārda brīvību, lasīt - pasargā jebkuru no varas iestāžu iejaukšanās dēļ viņa jebkāda viedokļa, dēļ kā vienīgie cenzori tur ir privātās kompānijas - raidorganizācijas, visādas jūtubes, purnagrāmatas un tādi. Tikmēr pie eirokomunistiem, kuri tev dīvainā kārtā palikuši tuvi,aiz restēm var iebāzt par jebkādu varas iestādēm netīkamu viedokli, jo likumi ir tam piemēroti. Reku sliņķis iemeta tādu taustāmāku piemēru - bet neba tā ir vienīgā politnekorektā sfēra - man paretam gadās palasīt kādu tādu huiņu pa kristīgo tēmu - man ir palicis atmiņā viens gadījums - viens evaņģēlists publiski sludināja Jēzu, salīdzinot viņu ar muhamedu - vienkārši paņēma to, kas rakstīts jaunajā derībā, salīdzināja ar to, kas rakstīts korānā, vai kādā no pārējām divām musulmaņu grāmatām - un nevis kaut ko izdomāja - musulmaņi pasūdzējās, un šo iebāza aiz restēm - tā izskatās tā tava "vārda brīvība" - šeit ķurmis par faktu no drukātām grāmatām salīdzināšanu - citur ķurmis par atsaukšanos uz zinātni - bioloģiju, psiholoģiju utt.
Bradypus rakstīja: Atkal melo. Pārsteigums tas ir vienīgi tev un citiem Briseles komunistu noderīgajiem idiotiem, kam visu laiku tiek stāstīts, ka ļaunums ir tikai un vienīgi Krievijā.
Kur es meloju?
Briselē sēž muļķa komunisti, kas seko marksisma idejām, lielākoties pat neapzinoties sekas un ļaunumu.
Brisele izmanto Latviju un ko lai kompensētu savas komunisma radītās sekas.
Krievi piekopj daudz agresīvākas metodes, finansē teroristus, tērē budžeta naudu LAI IZNĪCINĀTU Eiropas civilizāciju ( kas ir radījusi visu, kas tev ir apkārt. Pat krēslu uz kura tu sēdi, izdomāja Eiropas civilizācija, neskatoties uz to, ka pierakstīts Made on China) Tāpēc krievi ir lielākais ļaunums. Ja tu tā nedomā, tad esi tāds pats muļķis kā Briseles komunists.
Ušakovs, Ždanoka, Elksniņš, Rosļikovs nerīkojas Latvijas sociālistiskās republikas krievu interesēs.
Viņiem maksā lai viņi urinātu naidu, grautu uzticamību valstij, patriotismu, iznīcinātu valsti no iekšpuses.
Tas ir Krievijas uzdevums - panākt, lai citur būtu SLIKTĀK kā pie viņiem.
Ja sāktos karš - Brisele pret Krieviju, jebkurš normāls nostātos par Briseli.
Tu melo, saucot mani par krievu mīli. Es tev neskaitāmas reizes esmu atkārtojis, ka Krievijā ir fašistisks režīms, kas ir salīdzināms ar Hitleru un Briselē - komunistisks, kas ir salīdzināms ar Staļinu. Un tieši tāpat, kā Staļins ar Hitleru, tā Brisele ar Maskavu bija draugi un sabiedrotie. Un melo par "lielākais ļaunums" - es neko tādu neesmu teicis, vispār netaisos tos jebkā salīdzināt - es teicu "vienīgais".
Tu toties esi komunistu propagandas trollis, kura mērķis ir visus pārliecināt, ka komunisma uzvara pār fašismu nenesīs vēstures atkārtošanos. Lai vai cik nežēlīgs bija Hitlera režīms, tas latviešiem nodarīja daudz mazāk, nekā komunisti pēc tam, kad bija nodevuši un uzvarējuši savus fašistu draudziņus. Tas ir vienkārši fakts, kuru nedrīkst aizmirst, nevis ļaunumu salīdzinājums, par kuru tu izmisīgi melo.
Kam ir izdevīga pēc iespējas vairāk novājināta Ukraina? Pirmkārt tiem izbijušajiem Putina draudziņiem, kam pēc uzvaras gribas saglabāt savu komunistisko varu - un tieši tam spēcīga Ukraina ir drauds - Brisele ārkārtīgi baidās jau no Polijas, kuru nespēj kontrolēt kā gribētos, tādēļ tev ir uzdevums troļļot, ka ukraiņi ir tādi paši krievi, kuru iznīcināšana ir laba.
Redzi, mani sauc par meli, bet pats raksti, ka Brisele - lielāks ļaunums nekā Krievija. Lai gan ir otrādāk.
Staļins iznīcināja vairāk, nekā Hitlers.
Es vispār nedotu tādus salīdzinājumus, jo tas ir nepareizi. Putins ir Staļins. Staļins piekopa tādas pašas metodes. Paskaties, kā tika sagrābta daļa Somijas, Baltijas, Polija. Kā karoja STaļins, kā punduris. 1:1. Pat kaujas taktikas vienādas. Vienīgi Staļins iznīcināja vairāk savējos. Punduris tos dzen ārā no valsts un iznīcina tikai pārāk bīstamos ( Navaļnijs, Ņemcovs, utt)
Hitlers izveidoja stiprāko armiju Rietum Eiropā un gāja karot.
Es nezinu ar ko Briseli salīdzināt. Es saku, tie ir komunistiski muļķi, kuri pat NESAPROT, kur tas komunisms velk.
Briseles komunisti mīlēja krieviju saukt par pērtiķi ar granātu.
Tad es teiktu, ka Brisele ir pērtiķis ar granātu, precīzāk, ar automātu, kas skraida un šauda sev apkārt un pat pats sev.
Bet krievija - staļina - hitlera krustojums.
Atkal melo! "bet pats raksti, ka Brisele - lielāks ļaunums nekā Krievija. "
Izlasi vēlreiz - es tiešu uzsveru, ka šos ļaunumus pat nemēģinu salīdzināt un NEKAD neesmu apgalvojis, ka "Brisele - lielāks ļaunums nekā Krievija"! Šie ir MELI no tavas puses.
Tālāk par viedokli - ko nesaukšu par meliem, lai arī nepiekrītu. Tu saki, ka "tie ir komunistiski muļķi, kuri pat NESAPROT, kur tas komunisms velk." - tieši otrādi ļoti labi saprot. Un muļķus, kas nesaprot, bet viņus atbalsta, sauc par noderīgajiem idiotiem. Tikai komunistu varas propagandists mēģinās aizstāvēt komunisma apzinātus ieviesējus, mēģinot tos nosaukt par muļķiem. Laikam jau pat neaptver, cik ļoti ar šādu nostāju diskreditē visu "demokrātiju" - nu pastāsti jau precīzāk, kā tieši pie varas vairumā spēj nonākt tik lieli muļķi, kas pat nesaprot, kas ir komunisms? Nē, pie varas demokrātijā nonāk muļķu ievēklēti psihopāti, kam komunisms ir lielisks veids, kā tikt pie personīgās varas. Tu jau vari stastīt jebko, bet apgalvot, ka atslēga uz uzvaru vēlēšanās ir būr muļķim...
precizēšu.
tu pareizi sarakstīji, bet tie gudrie ir niecīgs procents no visiem. Pat pašās partijās esošie biedri ne visi saprot, kur ved sociālisms.
Es esmu nesen runājis ar rosļikova partijas ( arī socialdemokrātu ( komunistu)) biedru, precīzāk - biedreni, kura pat bija sarakstā. Nu viņa reāli nesaprot. Viņa domā, ka palīdzot nabagiem, valsts kļūs bagātāka. Reāli stulba vecene.
Un tādu ir daudz. Vai tu domā, ka komunistu partijās stājas tikai psihopāti, manipulatori un gudri cilvēki? Muļķi un stulbeņi...un tie, tevis piesauktie, ir 0,000..1.% no visiem. Kurus nav vērts pat pieminēt.
Atkal melo. Izdomā kaut kādu absurdu ciparu, kuru pasludini par patiesību.
www.apa.org/news/podcasts/speaking-of-psychology/psychopathy
"Although severe psychopathy affects just about 1% of people, some research suggests that close to 30% of us have some level of psychopathic traits."
Līdz 30% sabiedrības piemīt šī rakstura iezīme, kas ir politiķa karjeras veiksmes pamatā. Un vadošajos amatos nolasās gudrākie un izcilākie, kas notiekti nav nenozīmīgs skaits, "kuru nav vērts pat pieminēt". Jā, protams - noderīgie idioti ir, tos es jau pieminēju - ierindas partijas biedri, kas vienkārši vajadzīgi skaitam. Bet ne jau viņi pieņem lēmumus un veido politiku.
Bradypus rakstīja: "Es nesaprotu par ko ir cepiens. Es šajā pašā situācijā transa vietā ielikšu vecmāmiņu."
Var redzēt, ka esi tups un nesaproti. Vecumam marasms ir salīdzināms ar dzimuma disforiju. Neviens nesodīs to, kas marasmātisku vecmāmiņu joprojām sauks par vecmāmiņu, nevis pašas iedomātu turku princesi.
Cits piemērs, vēl zemākā līmenī:
Slims cilvēks baznīcā, mācītājam prasa - "ko dievs un bībele saka par slimiem cilvēkiem?"
Pedofils kleitā ( mācītājs) atbild - "nezinu ko saka bībele, bet es domāju, ka tu esi slima mauka un tava vieta nav starp mums"
.
Slimais cilvēks iesūdztiesā pedofilu kleitā un pēdējais samaksā sodu.
Normāla situācija? Vai tā ir kaut kāda slimo cilvēku sazvērestība, un pedofīlam nevajadzēja maksāt sodu?
Speciāli nākas ekstrapolēt, lai saprastu par ko bija cepiens, ja reiz nesaprati.
Tu jau esi tas, kas nesaprot un izdomā ar vien absurdākus piemērus. Cepiens ir pavisam vienkāršs.
Vectētiņš izdomā, ka ir prezidents. Viņu joprojām sauc par vectētiņu un prezidenta pienākumus neuztic.
Vectētiņš izdomā, ka ir Napoleons. Viņu joprojām sauc par vectētiņu un ārstē Tvaika ielā.
Vectētiņš izdomā, ka ir vecmāmiņa. Viņš tagad tagad drīkst iet uz sieviešu tualieti ir jāsauc par vecmāmiņu un tos, kas dara savādāk, jānotiesā!
Jā. Bet tavs piemērs par iesūdzēšanu tiesā bija par ko citu. Tas cilvēks kuram uzdeva jautājumu ar savu intonāciju šo slimo apvainoja.
Ja viņš atbildētu uz jautājumu, ja viņš tam slimajam izskaidrotu visu viņu stulbumu normāli un civilizēti, nekas tāds nebūtu... iespējams.
Ja vispār šis notikums bija un nav kārtējā pamuļķu propoganda. Par ko es esmu gandrīz pārliecināts.
Es teiktu - ka 80% - izdomājums, 20% taisnība.
Nu re, woke propagandas pamuļķis jau aizstāv viedokli, ka jātiesā par "intonāciju"... Un nē, nevajag melot - notiesāja tieši par to, ka vīrieti sauca par vīrieti.
parādi man tiesas lēmumu. Un gribētu iepazīties arī ar visiem tiesas materiāliem.
Pats esi propagandas upuris, pamuļķis, kas secinājumus izdara no kaut kādas melu lapeles.
Novēlu tev kādreiz iegūt vismaz kaut kādu popularitāti un apskatīties, kā strādā žurnālisti.
Mans komentārs bija par to, ko es izlasīju. Un tur skaidri gaiši pierakstīts, par ko bija spriedums. Tu - redzi to, ko tu gribi redzēt.
Nu tad bez žurnālistiem, no The Crown Prosecution Service
“In this case, by repeatedly referring to the female victim as ‘this gentleman’ and ‘a man in woman’s clothing’, using a microphone in a public place, McConnell’s comments crossed the line between a legitimate expression of his religious views, to become a distressing and threatening personal attack.”
Es NEGRIBU to redzēt - bet REDZU. Nevis žurnālisti, bet UK tieslietu protāls sauc "cietušo" vīrieti par "female victim" un skaidri pasaka, par ko ir notiesāts sludinātājs!
iepriekšējā saitē taču bija rakstīts, ka spriedums atcelts
Bradypus rakstīja: Atkal melo. Izdomā kaut kādu absurdu ciparu, kuru pasludini par patiesību.
"Although severe psychopathy affects just about 1% of people, some research suggests that close to 30% of us have some level of psychopathic traits."
Līdz 30% sabiedrības piemīt šī rakstura iezīme, kas ir politiķa karjeras veiksmes pamatā. Un vadošajos amatos nolasās gudrākie un izcilākie, kas notiekti nav nenozīmīgs skaits, "kuru nav vērts pat pieminēt". Jā, protams - noderīgie idioti ir, tos es jau pieminēju - ierindas partijas biedri, kas vienkārši vajadzīgi skaitam. Bet ne jau viņi pieņem lēmumus un veido politiku.
vid ģenerāldirektore arī ir izcila?
Lūk viņas biogrāfija:
Tikai paskaidro, lūdzu, kā var dabūt doktora grādu bez publikācijām?
Man, lai dabūtu maģistru, bija vismaz 3, un obligāti vismaz vienai vajadzēja būt ārzemju žurnālā.
Vai tik viņa kādam nesataisīja karalisko?
Savā ziņā to var nosaukt par gudrību. Uztaisīt karalisko tam, kuram vajag.
Vai tavā statistikā iekļauta biedrene - kurinātāja palīdze?
Atkal melo. Parastais džo varbūt noticēs, ka doktorants ir cilvēks ar doktora grādu, nevis tikai uzsācis studijas doktorantūrā.
Par konkrēti šīs vadītājas izcilību neko nezinu. Ir bijusi saskarsme ar iepriekšējām VID vadītājām - amats absolūti izpildītāja, nekādi patstāvīgi lēmumi nav pieļaujami - t.i. derīgs pietiekami apmācītiem noderīgajiem idiotiem un neapšaubāmi prasa pietiekami augstas psihopāta iezīmes, jo pavēles, kas jāizpilda, iet "pāri līķiem".
Viencexpercs rakstīja:
Bradypus rakstīja: Atkal melo. Izdomā kaut kādu absurdu ciparu, kuru pasludini par patiesību.
vid ģenerāldirektore arī ir izcila?
Lūk viņas biogrāfija:
Tikai paskaidro, lūdzu, kā var dabūt doktora grādu bez publikācijām?
Man, lai dabūtu maģistru, bija vismaz 3, un obligāti vismaz vienai vajadzēja būt ārzemju žurnālā.
Vai tik viņa kādam nesataisīja karalisko?
Savā ziņā to var nosaukt par gudrību. Uztaisīt karalisko tam, kuram vajag.
Vai tavā statistikā iekļauta biedrene - kurinātāja palīdze?
Draudziņ, doktorants nav tas pats, kas doktors.
Vai ES aizliegs vecu auto remontu?
youtu.be/l2LIe1a6U50?si=jUqkpK1jxB2KdanJ