Rail Baltica tēma.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

Par to, kas ir un kas būs.

www.railbaltica.org/

Volx rakstīja:

topinamburs rakstīja:

imzz rakstīja: Beidzot kādam no atbildīgajiem, naudas trūkuma spiestam, ienāca prātā, ka lidostas savienošanai ar Centrālo Staciju tomēr var izmantot esošo dzelzceļu: Priekšlikumi paredz izveidot 1520 mm dzelzceļa savienojumu no Rīgas Centrālās pasažieru stacijas līdz Rīgas lidostai, pabeigt abas stacijas, lai tās varētu sākt izmantot 1520 mm pasažieru vilcienu apkalpošanai, pirms tiek pabeigta "Rail Baltica" pirmā kārta. www.tvnet.lv/8089263/zinojums-sakotneja-faze-pa-rail-baltica-kursejosie-atrvilcieni-riga-varetu-neienakt-bet-piestas-salaspili

megabūves = divas stacijas + jauns tilts jau no tā nemainās.

Nekas uz pasaules nav jauns un viss virzās pa spirāli. Atceros vēl pāris menešus atpakaļ šeit skaidroju, kāpēc Ušakovu ievēlēja rullēt Rīgu - vēlētāji tā sodīja valdošo zagļu koalīciju un neievēlēt Ušaku bija neiespējami. Tāds bija noskaņojums. Tagad tieši tas pats atkārtosies Saeimas vēlēšanās, jo tak šitādus megaceltniekus, AB stutētājus kkā būs jāsoda. Jautājums ir tik, ko sodīs un kas būs tas labais.

 
GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Sodīs Vienotību/Progresīvos, labais būs Šlesers.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Un kurš sodīs, ja pieņem, ka pēc šādas shēmas? Visas sodītspējīgās iestādes ir Vienotības kontrolē. Kas, tavuprāt, stāv aiz Šlesera un spēj šos sistēmu lauzt?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Cienītais Trampa "stabules pūtēj", valsts iestādes ne te, ne ASV nepūš "vienu stabuli" ar Vienotību ( vai attiecīgi ASV ar Demokrātiem), tāpēc tav bažas par nesodāmību ir aplamas, tikai nevajag arī cerēt ka gadījumā ar "kolektīvo atbildību" kādu ir viegli krimināli sodīt, pretstatā gadījumam ar Trampu ( kuram gan arī ir ļoti smagi paveicies, jo viņa vietā jebkurš parasts miljonārs jau sen būtu cietumā "sapuvis" ...)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek!

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti