Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Hyundai Santa Fe 2024 / 2025 auto tests, atsauksmes un iespaidi

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Hyundai Santa Fe auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2024 / 2025

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Hyundai ar exterjera dizainu ir aizbraucis vien sev zināmā virzienā. Tad krāsas izvēle daudz ko nosaka. Iesaku pircējam pie tā stipri apdomāties. Atšķirīgi krāsas toņi man liek skatīties uz šo dizainu ar dalītām jūtām. Iekšā salonā viss ir parocīgi un loģiski. Hyundai tehniskais izpildījums augstā līmenī, ne velti, ir redzēti pakaļdarinājumi. Par gaumi nestrīdas, nekādu milzīgu ekrānu, viss ātri un loģiski vadāms un atrodams. Kā brauc šāds liels auto? Teikšu ļoti pārliecināti. Dinamika ir laba un salonā nosacīti kluss. Gaitas īpašības ir komfortablas, bedres un nelīdzenumi jūs neliks īpaši satraukties. Pat ātrumu slāpētāji, ceļa vaļņi kā gulošie policisti, ir pāri braucami bez īpašas bremzēšanas. Piekare energoietilpīga. Kam tāds auto nepieciešams, domājams nenožēlos.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Šī auto dizains ir ļoti savāds, mani viņa dizains noteikti neuzrunā, it sevišķi aizmugurējā daļa. Salons, daudz maz OK, viss saprotams, plašs, ērts, nav nekāds lux vāģis, bet kam vajag ikdienā plašu ērtu, saprotamu auto, ar ko vajag nobraukt arī no asfalta, der. Motori, kā jau Hyundai, nav nekāda raķete, bet uz priekšu iet Nav arī nekāds ekonomiskais, gan jau ar 10L+ patēriņu jārēķinās.

jvanks Reģ.: 29.08.2002
0 0 Atbildēt

Kopumā šķiet godīgs un lietojams auto. Dizains, acīm redzami, tēmē uz LandRover/LandCruiser pusi, bet nevar pārmest, ir ok un cena zemāka.

Salons ietilpīgs, daudzbērnu ģimenei noteikti būs ērti.

Patika ka viss ir ērti izdomāts, saprotams un viegli lietojams.

Kopumā - bija sajūtas, ka gribas pabraukt vairāk, garāku gabalu, un tas ir labs rādītājs.

Gaitas īpašības labas, mūsu ceļus iekaro ar rezervi.

Man patika.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti