Uhhh, pienāks diena kad ES modrā acs pavērsīsies iAuto virzienā....!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Uhhh, pienāks diena kad ES modrā acs pavērsīsies iAuto virzienā....!
Es teiktu ka jā, tiktoks ir normāls brainrot. Vajadzētu vēl pakratīt visādus Brēmaņus, Šleserus, atmiņūdens pajolus un vēl visādus dezinformācijas izplatītājus.
Te vairāk diskusija par to, kas svara kausos ir svarīgāk: ierobežot attiecīgā laika politiķiem nevēlamas informācijas izplatīšanu (kas var būt arī sabiedrības interesēs) vai saglabāt vārda brīvību, salīdzinoši brīvā līmenī. TikTok Latvijā ir ļoti populārs, un tā popularitāte tikai pieaug!
"ierobežot attiecīgā laika politiķiem nevēlamas informācijas izplatīšanu" - precīzāk pateikt nevar. Tieši un tikai par šo ir runa - jautājumu varētu pārfāzēt "Daži Eiropas politiķi vēlas paplašināt cenzūras iespējas savās interesēs; vai tas ir pieļaujams?"
Bradypus rakstīja: "ierobežot attiecīgā laika politiķiem nevēlamas informācijas izplatīšanu" - precīzāk pateikt nevar. Tieši un tikai par šo ir runa - jautājumu varētu pārfāzēt "Daži Eiropas politiķi vēlas paplašināt cenzūras iespējas savās interesēs; vai tas ir pieļaujams?"
Precīzi! Tev 5 cepumi!
Nevajag ierobežot. Tiktoks ir tas, kas lohus padara par vēl lielākiem lohiem.
Daži Eiropas politiķi vēlas ierobežot sociālo tīklu TikTok; vai tas ir nepieciešams?
Vai ir pamats ierobežot TikTok platformu? Par ierobežošanu liecina tāda pieredze kā Moldovas vēlēšanu ietekmēšana, dezinformācijas un viltus ziņu izplatīšanās.
Pret arguments, ka TikTok ir globāls sociālais tīkls ar salīdzinoši lielāku vārda brīvību nekā Facebook vai Instagram, agrāk arī Twitter.
Bet pats galvenais, ka vienkārš lietotājs ar aktuālu saturu, var ietekmēt pat būtiskus politiskos procesus.