Iipashs paldies An2 par sgadashanu un AN2 un ZZ par uzkljileshanu daudzmaz lietojamaa stavoklii!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Iipashs paldies An2 par sgadashanu un AN2 un ZZ par uzkljileshanu daudzmaz lietojamaa stavoklii!
Man ir taada sajuuta ka naakamais ko es pats pirkshu buus tieshi shitais! Pa lauku celju pavisam savaadak jufele nekaa 900! Panjem normaali iej liikumaa un no vinja arii izej!
Cilveeki arii uzmaniibu pieveersh!
Var ari zakjus bez probleemaam dabuut
[addsig]
Man patīk kolekcionēt veco SAAB bildes. Man, piemēram, lablaka auto ir, An auto un vēl viens 99 ir. ![]()
Es kaut ka atminos ka par Fordina T modeli gaja runa ka tas esot tik vienkars ka pat galigais lunis to ar skruvgriezni un amuru vienmer vares salabot.[addsig]
juuraa skaisti saule norieteeja, tas viss
bez zemtextiem
Un paldies Yukki un Kredokam pashi zinat par ko
[addsig]
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ir pilniigi skaidrs,ka shis autinjsh man kaadreiz buus
!!!
shis redzeets dziivajaa,aarkaartiigi skaists kad paarvietojas pa salas ainaviskajiem celiem.
tas elkšņu 96 arī ir sarkans... vai kāds ir par to interesējies??
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)