Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Astra 1,7 DTI 2002 Novērtējums: 6
Sveiki. iisteniibaa apraksts buus par divaam shaa gada mashiinaan.... ar 1,7 dti un 2,0 dti dzineejiem. Taa nu sanaaca, ka saakotneeji pieskirtais auto ar 1,7 dti tika peec gada braukshanas noskilts un devaas uz tolmetu, bet vietaa tika iedots taa pasha gada ar 2,0 dti.

1,7 dti. Bāzes modelis, 75 ZS dīzelis. No apriikojuma tikai stuures past, ABS un viss. Motors vaargs, bet labi griezjaas. Ja nav nobraukts, nav nekaadas vainas. Tehnisku gljuku nav, uz sosejas apdziit var cieshami. Ritoshaa dalja loti izturiiga, detalas maksaa kapeikas. Gaitas komforts loti cieshams, piekare kompromiss starp bedru slaapeeshanu un vadiishanu, ne par cietu, ne par miikstu. Vienreiz noklaajaas suuknja vadiibas bloks, jauns 1200 ls, lietots + darbs 180 Ls.
Salons askeetisks, stuure loti tieva, Paklaajini nav paredzeeti, taa vietaa ar plastmasu paarklaata griida.
Mashiina izcili ekonomiska, videejais pateerish ap 5,5l, trase Riiga- Daugavpils- Riiga, 100 km/h 4 l/100km. Uzticams darba zirgs. Labs drošibas līmenis. No skērsielas izbraucošais ignoreeja STOP ziimi, un nepiebremzeejot centaas paarbraukt galveno ceļu 4 m pirms manis. Rezultaataa ar 60 km/h nebremzeejot ieliku jaunai Toyota Carolla Verso saanos. Tiku cauri ar shoku, sasistaam kruutiim(no airbag) un saapiigu celi. Opelim purns palika par 0,5 m iisaaks, bet neskatoties uz to prieksheejaas durvis veraas, it kaa nekas nebuutu noticis.

2,0 DTI. Daudz kvalitatiivaaka salona apdare, cieshams stereo ar CD, A/C un 95 ZS motors, elektriskie logi un spoguli, ak jaa.... stuure resnaaka un miikstaaka : ). Motora jauda pilniigi pietiekosha. Piekare miikstaaka, loti labi slaapee muusu celu neliidzenumus, izturiiga.
Videejais pateerijsh ap 7 l/100 km.
Te nu labais beidzas. Motora elektronika sarezgiita un glukaina. Ja vienreiz dienaa nedeg servisa simbols, tas noziimee, ka ir briivdiena. Daargie turbiinas zaluuziju un recirkulaacijas vaarstu deveeji mirst peec katriem 50 k km. Suuknja vadiiba gluko. Motors rij ellu. Naudas kapseeta.
Rezumee: Astra ir leets un uzticams paarvietoshanaas liidzeklis. Ja netiek panemta baazes versijaa, tad arii pietiekoshi komfortabls garu gabalu veikshanai. Ieteicamie dzineeji 1,6 benziins vai 1,7 DTI( jaachipo).
Vaajpraats @ 10.aprīlis 2009 0:00
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti