Autovadītāja ar "BMW" un tramvaja sliedes (+ video) 30

 
iAuto | 3.februāris 2016 16:38

Ja griezt stūri, tad darīt to no sirds - autovadītāja ar "BMW" nemākulīgi cenšas nobraukt no tramvaja sliedēm un sabojā dienu video autoram.

 
30 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
mnde 4.februāris 2016 9:17
32 0 Atbildēt

Prasīšu to, ko daudzi jau ne reizi vien ir vaicājuši - nopublicē reiz to definīciju, kas ir tas mistiskais "priekšā esošais", nu tā lai visiem būtu skaidrs, nevis ikreiz tas būtu jāprasa tev...

Un ievērot elementāru piesardzību braucot, laikam nav pašsaprotami, iekams tas nav uzrakstīts, vai ne?

mnde 4.februāris 2016 15:44
21 0 Atbildēt

Tu tak ar savu disleksiju nespēj saprast ko tur raksta, tāpēc ir pilnīgi pie vienas vietas, ka tu tos greizi atceries no galvas!

Vispirms iemācies izprast tur rakstīto un tikai tad mēģini to iegaumēt!

Nepārprotamas definīcijas par to kas ir "priekšā esošais" tā arī nav... Tāpēc arī neviens nesaskata nepieciešamību izplūdušiem, pēc patikas traktējamiem apgalvojumiem piešķirt noteikumu spēku! Brauc lēnāk - tiksi tālāk!

khe 4.februāris 2016 19:10
19 34 Atbildēt

"Tas kurš Tev brauc pa priekšu, vai no blakus joslas nekaunīgi, nozogot Tavu distanci, strauji bremzējot nonāk Tevis vadītā auto priekšā ir "priekšā esošais"."

Tas jau tuvojas priekšā esošai definīcijai. Tātad viss teiktais attiecas uz tiem kas no blakus joslas izgriež priekšā vai uz līdzenas vietas bez iemesla strauji bremzē.

Tad beidz vienreiz attiecināt šo definīciju uz normāliem braucējiem kas vienmērīgi bremzē pirms gājēju pārējas un viņos no aizmugures ietriecas zemais lidotājs. Atšķirība ir redzama?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 12

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti