Pagriežoties, nesadala trajektorijas (+ video) 31

 
iAuto | 18.marts 2016 16:57

Vietas ir pietiekami, lai kreiso pagriezienu veiktu abi transportlīdzekļi, taču sadursme starp abiem notiek tik un tā.

 
31 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 20.marts 2016 21:17
17 0 Atbildēt

CSN ir jāzina, lai ievērotu, nevis jāzina lai apzināti pārkāptu. Ar šo lūdzu nodod savu apliecību, jo pilnīgi nepareizi uztver vadītāja pliecību un CSN būtību.

Kurš teica, ka tieši nostoplīnijas jārauj ripā un kas aizliedz raut ripā ap krustojuma viduspunktu?

Kas tieši ir maldināšana? Atvainojos, mudaks ar kravinieku uzrīko avāriju, jo ir profesionāls kurinātājs un, atvainojos, mudaks ar lielo M!

Tev līdzīgie? Ak tu viens uz pasaules esi izbraucis kur tālāk, citi nav? Izklausies pēc veca pāva, kas dižojas ar izdomātiem varoņdarbiem! Un starp citu - 1000 km vienā piegājienā nedz ar autobusu, nedz ar kravinieku nav pieļaujams. Tas velk uz baisi rupju darba un atpūtas grafika pārkāpumu, par kuru būtu ar lauzni pa muti jādod! Jo aizmidzis/pārguris smagsvars ir lielākais pī, kas uz ceļa var notikt!

Pagaidām ir secinājums, ka tev izpratnes par drošību un paša atbildību jau nu ir teji krimināli bīstama.esi sadomājies no sevis lielceļa likumīgo slepkavu. Nav vēl galva sākusi spīdēt ieceļot sevi Dieva vietā ar pašizdomātiem CSN???

Un ko man bija darīt ar "tavu skolnieku", kurš pie ierobežotiem 30 bija neapmierināts un spieda mani pāri Salu tiltam, bet, kad saprata, ka nepakļaušos, midžināja uguņus un nepieklājīgi žestikulēja, jo mani 40 pēc spidometra,jeb 35 pēc GPS tika uzskatīti par traucējošiem, tāpēc bija jāsēž ne garākā distancē par 3 metriem?

Mnde 21.marts 2016 12:01
16 0 Atbildēt

Interesanti kuru aizstāvētu tas vernons, ja žigsis un tas kravinieks būtu mainītās lomās. Minēšu - atkal vainīgs žigsis, jo ir kaut kādi vernons halucināciju CSN, kurus šim tikai viņš pats...

Kanibaals 20.marts 2016 21:40
14 0 Atbildēt

Jei bogu, kāda vēl maldināšana. Tāds manevrs kādu veica smagais nav pieļaujams, jo tiek iebraukts pretējā braukšanas joslā. Nogriešanās vai apgriešanās tikai 90 grādu leņķī, pie tam ne jau vienlaicīgi ar citu, tad arī nekādi pārpratumi nerodas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti