Kāpēc vajag izlikt "trijstūri", ja Tavs auto ir salūzis un stāv ceļa vidū (+ video) 31

 
iAuto | 16.maijs 2016 17:15

Vai "BMW" autovadītājs "trijstūri" būtu pamanījis vēl ir jautājums, bet bez tā automobili var norakstīt. Iespaidīgs video no reģistratora.

Paldies iAuto lasītājam par iesūtīto video. Ja arī Tu pamani interesantu video, tad sūti to mums uz e-pastu iauto @ iauto.lv, vai spied pogu "Ziņo" šeit vai lapas augšā.

Pieraksties iAuto YouTube kanāla jaunumiem - abonē šeit >>>

 
31 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Autobraucējs. 16.maijs 2016 18:35
16 0 Atbildēt

Laicīgi ieraudzīt un savākties ir viena lieta, bet cik debīli var būt cilvēki kad uz bāņa apstājas vidējā joslā ! pie jebkādiem apstākļiem , kad auto sabojājas vai beidzas degviela, to iespējams aizripināt , ieripināt ceļa malā ! Nav tā ka brauc uz 100 vai 150 un uzreiz auto saplīst un apstājas momentāni, ieslēdz neintrālo un ļauj ripot malā ! Pāris reizes man ir gadījies arī Rīgā redzēt debīliķus, stāv uz Salu tilta kreisajā , ātrākajā joslā un maina mašīnai riteni , tā vietā lai noripinātu malā un darītu to pieturvietā vai nost no brauktuves,....debīli pašnāvnieki.

Goga 16.maijs 2016 16:01
12 1 Atbildēt

Te jau problēma blīvē starp stūri un sēdekli, ne trijstūrī. Paspēja tak izvairīties un bija jau labajā joslā - kāda velna pēc nevarēja palaist vaļā bremzes un savākties?

Palaidniex 17.maijs 2016 9:25
12 1 Atbildēt

Tieši tā - tavs galvu reibinošais ātrums nedrīkst traucēt citiem, tava pārāk īsa distance nedrīkst nolikt pa priekšu braucēju dilemmas priekšā laist gājēju vai ņemt uz izbrīnu izpūtēja ostītāju.

Un kas slikts distances ievcērošanā - Vācijā uz bāņa braukšanas instruktori prasa ievērot 3 sekunžu distanci! Tads tā - par tevis ļoti piesaukto Vāciju! Jo lielāki ātrumi - jo lielāka distance!

Un tieši tā fiziku nepiečakarēsi - ja reakcijas laiks sūdīgs, esi pusakls, nodarbojies ar blakus lietām, bet brauc pārāk ātri un pārāk tuvu pa priekšu braucējiem tieši tu esi satiksmei bīstams un apkarojams kretīns!

Kā tur bija - pats mīli tuvoties pa priekšu braucējam ar 2x lielāku ātrumu, lai panāktu 4x garāku bremzēšanas ceļu. MOš sāc ar sevi un iemācies braukt plūsmā ar VIENĀDIEM ātrumiem?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti