Labi, ka dzīvs - motociklistu notriec kravas auto (+ VIDEO) 39

 
iAuto | 20.maijs 2019 17:03

Redzot, ka luksofora zaļais signāls sāk mirgot, motociklists apstājas, taču nākamajā mirklī viņa triciklu sadragā kravas auto MAZ.

 
39 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 20.maijs 2019 22:06
17 4 Atbildēt

Klau - uz to autocisternas kurinātāju luksofors neattiecas? Kopš kura laika? Uz kāda CSN punkta pamata?

Stūre arī nedarbojas, ja bremzes pie tevis uzlabojis?

Palaidniex 21.maijs 2019 13:03
11 0 Atbildēt

CSN neviana punkta nav, kas apstiprinātu murgus. Man nav jāmēģina atrast to kā tajos nav.

CSN ir uzrakstīi kā uzrakstīi, starp rindām nekas nav jālasa un nav jāmēģina neko tur interpretēt, grozīt un piedomāt tiesības punkta jēgu apgriezt kājām gaisā.

Gribi pierādīt ko man - - ej, meklē, raksti citātus no CSN un paskatīsimies uz ko esi spējīgs. Kādus murgus sagaidām.

Jo tev pat parastu teikumu pareizu izpratni traucē reāla disleksija smagā formā. Kaut vai piemērs ar to, ka Stopsignāls esot uz augšu pacelta roka, jo burtu salikumu "atbilst stopsignālam" nevri izprast gadiem.

Palaidniex 22.maijs 2019 9:41
11 0 Atbildēt

Klau, dislektiķi - kāds tam sakars ar braukšanu pie sarkanā? Vēlreiz atkārtoju - kāds tam sakars ar braukšanu pie sarkanā???

Patiešām pēdējās prāta pārpaliekas esi izkūkojis???

Iebrauci tak krustojumā pie zaļā signāla, nevis kā te video jau pie aizliedošā - dzeltenā, manevru pabeigt - izbraukt no krustojuma pie sarkanā nav tas tas pats kas tajā iebraukt pie aizliedzoša signāla. Un ir pilnīgi pie vienas vietas, tev velosipēds, vai fūre.

Tas ir kārtējais tevis paša sarakstīts pašpierādījums par tēmu - ka lasīt CSN un saprast nav viens un tas pats.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti