Narkotiku iespaidā - Ņujorkā avarē 800 000 vērts Gemballa superauto (+ VIDEO) 16

 
iAuto | 12.aprīlis 2020 9:05

Īpaši retā un dārgā Gemballa Mirage GT īpašnieks pilnā gaitā ietriecas minivenā un bēg no notikuma vietas

Ņujorkā avarējis īpaši rets un dārgs superauto – uz Porsche Carrera GT bāzes uzbūvētais Gemballa Mirage GT , kas izgatavots vien 25 eksemplāros. Gemballa tūninga kompānijā radītais pilnpiedziņas varenauto ir apveltīts ar 670 Zs jaudu un maksā aptuveni 800 000 eiro.

Kā noskaidrojusi policija, pie automašīnas stūres atradies tās īpašnieks Bendžamins Čens, kas ir ļoti turīgs, taču ne īpaši apdāvināts autovadītājs. Kā liecina medijos atrodamā informācija, pirms dažiem gadiem Čens, piedaloties Goldrush Rallye braucienā, iznīcināja McLaren MP4-12C Spider, nobraucot no trases un ietriecoties mājā, bet kādā citā elitārā rallijā viņam nepaveicās ar vienu no tikai trīs eksemplāros uzbūvētajiem  Lamborghini Murciélago LP670-4 SV. Stāsta, ka uz Čena sirdsapziņas ir arī kāda Bugatti Veyron un vēl daža laba cita superauto avārija.

Neraugoties uz minētajām neveiksmēm, Čena garāža tukšāka nepaliek – viņa rīcībā joprojām tādas ekskluzīvas autobūves pērles kā Mercedes CLK GTR, Bugatti Veyron Super Sport Pur Blanc, Lamborghini Miura SVJ, Lamborghini Diablo SV, Lamborghini Aventador SV, Bugatti EB110 SS un Mercedes SLS AMG Black Series.

Kas attiecas uz avāriju Ņujorkā, tad praktiski viss process redzams video novērošanas kameru ierakstos – gan tas, kā vadītājs zaudē kontroli un ietriecas ielas malā stāvošajā minivenā, gan tas, kā viņš aizbēg no notikuma vietas, neraugoties uz izlauzto priekšējo riteni. Tālāk redzams kā bēglis šķērso krustojumu pie sarkanās gaismas, pazaudē bagāžnieka vāku un pāris kvartālu tālāk apstājas ar pilnībā sabojātu automašīnu kurai nu jau izlauzts arī aizmugures ritenis.

Policija noskaidrojusi, ka Čens pie stūres sēdies narkotiku reibumā. Viņam celtas arī citas apsūdzības, bet Gemballa Mirage GT 23/25 izņemts kā lietišķais pierādījums.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
cntkn 12.aprīlis 2020 9:25
29 5 Atbildēt

dārgo auto ražotāju sapnis - pamuļķis ar kaudzi naudas, kas piedevām nemāk braukt)))

ABECEDE95 12.aprīlis 2020 17:22
14 0 Atbildēt

Lietišķa mēdz būt tikšanās. Pierādījumi ir tikai un vienīgi lieti-SK-ie.

LMT 13.aprīlis 2020 14:30
4 1 Atbildēt

Draugs! Skaitīt uz saražošanas brīdi ir pajocīgi un Cana kungs nedzīvo Ķīnā, bet tā taisnība vien Ekspertam aka man ir!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 2

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti