Avārijā Zemgalē gājis bojā gājējs 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 14.aprīlis 2020 11:06

Vakar Latvijā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl seši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Avārija ar bojāgājušo fiksēta Zemgalē, un cietušais bijis gājējs.

Pirmdien vēl trīs cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, divi - Zemgalē, bet viens - Latgalē.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 13 autovadītājus: piecus - Rīgas apkārtnē, pa trim - Latgalē un Kurzemē, bet divus - Zemgalē. Rīgā aizturēts arī vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 228 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 66 autovadītāji, Kurzemē - 60, Zemgalē - 46, Vidzemē - 41, bet Latgalē - 15 autovadītāji. Kurzemē trīs autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 404 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
Vernons 14.aprīlis 2020 23:19
0 0 Atbildēt

"Sākotnējā informācija liecina, ka Ievacas novadā vīrietis, atpakaļgaitā vadot buldozeru "New Holland D150", nepārliecinājās par manevra drošību, uzbrauca stāvošai smagajai automašīnai "Volvo FM", kurai aizmugurē stāvēja vīrietis."

uupis 17.aprīlis 2020 11:17
0 0 Atbildēt

Nu gājējs vainīgs jo negarantēja drošību, es pareizi sapratu Vernon?

Vernons 17.aprīlis 2020 17:13
0 0 Atbildēt

Arī tā var teikt. Gājējs ir smagā vadītājs, kurš izgāžot kravu pabrauc nedaudz uz priekšu un iet tīrīt kravas kasti! Buldozers brauc atpakaļgaitā, pāri šai kaudzei un saspiež smagā vadītāju! No gājējs tur nav ne smakas! Skarbs negadījums.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 1

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti