Rīgā, Lielirbes ielā Opel vadītājs nobrauc no braucamās daļas 9.06.2020. (+ VIDEO) 30

 
iAuto | 10.jūnijs 2020 8:41

Vakar, 9. jūnijā, ap pulksten 13.20 Valsts policija saņēma informāciju, ka Rīgā, Lielirbes ielā, kāds automašīnas Opel vadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un bojāja reklāmas stendu, portāla iAuto redakciju informēja Valsts policija.

Ceļu satiksmes negadījumā nav cietušo. Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī saņemta informācija par 71 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti septiņi ceļu satiksmes negadījumi, kur divos no gadījumiem divas cietušas personas. Noformēti 48 administratīvā pārkāpuma protokoli ceļu satiksmes jomā, no kuriem 26 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu.

9.jūnijā Gulbenes novadā, Gulbenē kāds vīrietis, vadot krosa tipa motociklu, saslīdēja, kā rezultātā krita un guva miesas bojājumus. Savukārt Daukstu pagastā uz autoceļa pļaviņas (Gostiņi) – Madona – Gulbene notika divu automašīnu sadursme. Sākotnējā informācija liecina, ka sieviete, vadot automašīnu “Opel”, izbraucot no mazāksvarīga ceļa, nepalaida pa galveno ceļu braucošo automašīnu “Citroen”, kā rezultātā notika sadursme. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta viena persona, kura nogādāta medicīnas iestādē.

Valmierā, V.Baloža ielā kāds vīrietis vadīja automašīnu “Mercedes Benz”, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē, proti, 1,89 promiles. Vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

 
30 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
darklight 10.jūnijs 2020 11:49
9 0 Atbildēt

Nu gan tu gvelz par tiem 65 gadiem. Dažs labs tādā vecumā vēl ir veselāks nekā cits divdesmit piecos. Pati laikam neko ilgi dzīvot netaisies? Bet tas, ka vecu un slimu cilvēku sēšanās pie stūres jākontrolē, gan taisnība.

kdkdkdk 10.jūnijs 2020 9:14
6 10 Atbildēt

Svarīgāk par auto marku šeit ir vadītāja vecums. Visdrīzāk, medicīniska rakstura iespaids uz spēju vadīt mehanizēto TL. Tā nu tas notiek ar cilvēkiem un vecumnieku noņemšana no trases jeb pārsēdināšana robotizētajos auto būtu veids, kā mazināt šāda veida negadījumu skaitu. Roboti pagaidām nebrauc ideāli, bet piem brauciena laikā nenotiek infarkti, insulti un vienkārši vecuma marasma uzliesmojumi. Visi būsim veci un nespējīgi, tāpēc tas ir kopējās intereses.

Pļurkt 10.jūnijs 2020 12:45
6 2 Atbildēt

Pēc statistikas tieši šmurguļi ir tie vislielākie grēkāži!

Tā ka rullē vien savu garo lūpu atpakaļ.

Netici?? Uzjautā apdirsinātājiem!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti