Kāda ukraiņu dzērājšofera piedzīvojumi (+ VIDEO) 18

 
iAuto | 29.septembris 2020 17:04

Kijevas piepilsētā izvietotās video novērošanas kameras fiksējušās kāda dzērājšofera piedzīvojumus, sākot ar brīdi, kad tas uztriecas Tesla Model 3 un beidzot ar pēdējo epizodi, kad sakaitinātie aculiecinieki izvelk to no mašīnas.

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 30.septembris 2020 13:21
6 1 Atbildēt

Tam Tesla vadītājam pašsaglabāšanās Instingts - Nulle! Un Ass līnija ar " medu" smērēta.

Vernons 30.septembris 2020 23:01
5 0 Atbildēt

Nu protams Tu mums no betona, Tev draud Nāves briesmas, bet Tu Matrosovs!

650 29.septembris 2020 21:22
4 0 Atbildēt

Šis ir tas pirmais un pareizākais paņēmiens.Jāzvana un jāmēģina sekot daudzmaz "drošā" attālumā.Lai viņu lieki nekaitinātu.Trakāk ir, ja viņš ir vēl tādā stadijā, kad itin labi spēj pabraukt un ja ir samērā labs braucējs.Var gadīties, ka vienkārši ir nopietnu notikumu izraisījis un laižās.Dzērums un vēl kādi vainu stiprinošie apstākļi var atklāties tikai finālā.

Pēc idejas jau ķert ir drusku vieglāk, nekā bēgt.Bet arī pazaudēt var gluži banāli, kaut vai prasti izbraucot uz gavenā.Viņš pa rupjo tur izgriežas, bet tev nāk rinda.Tāpat apdzīvotā vietā,pa pretējo vai uz dullo pār itin visām līnijām taču neskriesi.Jo,ja nu kas, pašam būs grūtības to pamatot.Milicija reku pat nevar savureiz noķert,ta kur nu vēl entuziasts no malas.Jautājums arī par video- jo principā būsi safilmējis arī pats "sevi".Lojalitāte visdrīzāk būs, bet neba jau bezgalīga.Kā ikdienas sportu un kā ieradumu arī to nevajadzētu iedibināt.

Ko sagaida policija- arī var būt dažādi un vismaz sarunas sākumā tev neviens tur roku nespiedīs un plašākas instrukcijas diez vai dos.Cik noprotams, tiem beidzajā laikā zvana arī par "neparko".Tipa, paldies par zvanu un tā tālākā saruna jau stipri atkarīga no paša zvanītāja nostājas un pārliecības.Ka "nu šoreiz tiešām to vajag".

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Līdz 31. martam jāreģistrē elektroskrejriteņi (+ VIDEO) 2

Līdz 31. martam elektroskrejriteņu īpašniekiem savi braucamrīki ir jāreģistrē, lai ar tiem turpmāk varētu piedalīties ceļu satiksmē. Piereģistrēt varēs tikai tos skrejriteņus, kuri attīsta ātrumu līdz 25 kilometriem stundā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti