Latgalē sadursmē ar dzērušas sievietes vadītu auto gājis bojā velosipēdists 26

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.oktobris 2020 12:44

Aizvadītajā diennaktī sadursmē ar dzērušas sievietes vadītu auto Latgalē gājis bojā velosipēdists, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP).

Traģiskais negadījums noticis Preiļu novadā, Moskvinas ciemā, kur sadūrās 1976.gadā dzimušas sievietes vadītais mikroautobuss "Ford Transit" un velosipēds. Sadursmes rezultātā no gūtajām traumām notikuma vietā 1955.gadā dzimušais velosipēdists gāja bojā.

VP pārstāve Lāsma Kursīte skaidroja, ka sieviete pie auto stūres bija sēdusies 1,35 promiļu alkohola reibumā.

Par negadījumu ir sākts kriminālprocess, un policija skaidro notikušā apstākļus.

Diennakts laikā valstī kopumā reģistrēti 107 ceļu satiksmes negadījumi, 11 avārijās cietuši kopskaitā 13 cilvēki. Visvairāk cilvēku - astoņi - cietuši negadījumos Rīgas reģionā.

Starp cietušajiem ir arī viens gājējs un viens velosipēdists, liecina VP apkopotie dati.
 

 
26 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Krapsis 20.oktobris 2020 13:41
12 0 Atbildēt

Kur ta Vernons? Teiks, ka velosipēdistam nebija spīdīgu bikšu, lukturu uz galvas un pie kājām, un tāpēc viņu nobrauca.

Kanibaals 20.oktobris 2020 14:36
8 0 Atbildēt

Kad atsitās tad ietaudzīja, attaisnot.

Krapsis 20.oktobris 2020 14:12
7 2 Atbildēt

Tu redzēji, ka nebija? Ja cilvēks ir dzēris, tas uzbrauks arī iluminētam kokakolas furgonam, kur nu vēl velobraucējam. LMT, vai tu pats esi slepenais dzērājs, kas cenšas attaisnot noziegumu?

1m ir tikai tavā galvā, CSN nosaka "pēc iespējas tuvāk labajai nomalei", t.i. ja ceļmalā ir bedres vai cits šķērslis, velobraucējs to drīkst apbraukt arī pa pretējo joslu, ja citādāk nav iespējams turpināt ceļu. Kur tu lasīji par to 1m, kādos 1975.g. noteikumos? Skaties kalendārā, tagad ir 2020, drīz jau 2021.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vai CSN 113. punkts ļauj turpināt kustību pa labo joslu ārpus apdzīvotām vietām? Jā vs Nē 2.DAĻA (+ VIDEO)

iAutolv skaidro noteikumus, kas attiecas uz braukšanas kārtību joslās un apsteigšanu apdzīvotās vietās un ārpus tām. Ir arī jautājumi, tādēļ skatāmies video un rakstām savus komentārus. Lasīt vairāk

 

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 35

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

Nissan X-Trail N-Trek – jauna versija ekstrēmāku izbraucienu cienītājiem (+ FOTO) 5

Nissan laidis klajā jaunu krosovera X-Trail versiju N-Trek, kas būs piemērota izbraucieniem pie dabas, nebaidoties arī no sarežģītākiem maršrutiem. Lasīt vairāk

 

"Cupra" pasaules pirmizrādē prezentē jaunos "Formentor" un "Leon" modeļus (+ FOTO) 2

Cupra atklāj modernizētos Formentor un Leon modeļus. Dzinēji ar jaudu no 150 līdz 333 Zs, tostarp dīzelis un lādējamais hibrīds. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti