Iebraucot stabā Kandavas novadā gājis bojā "BMW" vadītājs 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 11.decembris 2020 10:38

Vakar Latvijā reģistrēti 94 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 14 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Traģiskais negadījums noticis pirms pusnakts Kandavas novadā, uz Ventspils šosejas, kur 1991.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas "BMW 523" vadību, vispirms iebrauca pretējā braukšanas joslā, tad nobrauca no brauktuves un ietriecās elektrolīnijas stabā. Policijā pieļauj, ka, visticamāk, tika pārsniegts atļautais braukšanas ātrums.

Par notikušo sākts kriminālprocess, tāpat ir nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus un to, vai automašīnas vadītājs nebija sēdies pie stūres alkohola reibumā.

Ceturtdien satiksmes negadījumos Rīgas apkārtnē cieta seši cilvēki, Kurzemē - četri, Latgalē - trīs, bet Zemgalē - viens cilvēks. Pieci no cietušajiem bija gājēji, bet viens - velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi sešus autovadītājus, no tiem trīs - Rīgas reģionā, divus - Zemgalē, bet vienu - Kurzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 192 protokoli: Rīgas reģionā sodīts 71 autovadītājs, Zemgalē - 46, Vidzemē - 41, Latgalē - 18, bet Kurzemē - 16 autovadītāji. Rīgā kāds autovadītājs sodīts arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 366 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 12.decembris 2020 7:14
3 5 Atbildēt

par vienu alkānu un nariku palika mazāk.

Dabiskā atlase.

Skaidra 13.decembris 2020 4:58
1 1 Atbildēt

Tikai alkāni un nariki domā, ka cilvēks, kas nomirst ir bijis nodzēries vai nonarkojies.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 24

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti