Balvos autobuss ietriecies veikala sienā 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.novembris 2021 19:24

Otrdienas vakarā Balvos autobuss ietriecies veikala sienā. Negadījums noticis autoostas teritorijā, blakus pasažieru uzņemšanas platformai.

Vietējas nozīmes autobusam taranējot soliņu un veikala "Alko Outlet" sienu, tā daļēji sabrukusi, kā arī izbiruši ēkas fasādes logu un durvju stikli, bet autobusam iedragāta priekšējā daļa un sasists priekšējais vējstikls.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja negadījumā iesaistītā autobusa vadītājs, apgriežoties no reisa "Tilža-Balvi", autobusampēkšņi nezināmu iemeslu dēļ pārtraukušas darboties bremzes. Autobusā pasažieri nav bijuši.

Nelaimes gadījumā cietis vīrietis, kurš sēdējis uz soliņa. Neatliekamā palīdzības tiek sniegta arī autobusa vadītājam, kurš esot šoka stāvoklī.

Kā pastāstīja veikala "Alko Outlet" pārdevēja, autobusam ietriecoties ēkas fasādē, ir cietušas veikala durvis un logs, kā arī sagāzušies logam blakus novietotie plaukti ar dzērieniem. Ne pārdevēja, ne pircēji incidenta laikā nav atradušies pie sapostītās sienas, tāpēc arī nav ievainoti.

Avārijas vietā patlaban strādā operatīvie dienesti, tā ir norobežota ar lentēm.

Balvu autoosta uz laiku ir slēgta, taču ienākošie reisi tiek apkalpoti.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
:-) 17.novembris 2021 12:42
2 0 Atbildēt

Onku sabrauca kā spaini!

Vernons 16.novembris 2021 19:43
2 8 Atbildēt

Tur iebraukšana īpaši sarežģīta.

Dadzis 19.novembris 2021 7:28
1 0 Atbildēt

47 gadi cilvēku

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 2

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti