Piektdien ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši trīs cilvēki

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.novembris 2021 10:34

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 102 ceļu satiksmes negadījumi, kuros bojā gājuši trīs cilvēki un vēl 17 cilvēki cietuši, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Piektdien, plkst.17.27 saņemts izsaukums uz Rēzeknes novada Audriņu pagastu, kur autoceļa Rēzekne - Gulbene 16.klometrā sadūrušās automašīnas "Hyundai" un "Audi A4". Negadījumā bojā gāja vīrietis un sieviete. Vēl viena sieviete avārijā cietusi un nogādāta medicīnas iestādē. Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess, un policija noskaidro negadījuma apstākļus.

Savukārt plkst.16.54, Ogrē, Daugavpils un Jura Alunāna ielu krustojumā, kāda vīrieša vadīta automašīna "Volvo" notrieca velosipēdistu, kurš no gūtajām traumām medicīnas iestādē mira. Policija turpina noskaidrot notikušā apstākļus.

Visvairāk - 49 - ceļu satiksmes negadījumu pagājušajā diennaktī reģistrēti Rīgas reģionā, 18 negadījumi reģistrēti Latgalē, 17 - Zemgalē, 12 - Kurzemē, seši - Vidzemē.

Arī visvairāk cietušo - deviņi - bijuši Rīgas reģionā, tajā skaitā cietuši divi gājēji un četri velosipēdisti. Pa trim cietušajiem bija Kurzemē un Latgalē, bet vēl divi - Zemgalē.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemts 271 administratīvo pārkāpumu lēmums, tajā skaitā 87 par ātruma pārsniegšanu, seši par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un astoņi par agresīvu braukšanu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti