Ceļu satiksmes negadījumā Zemgalē gājis bojā velosipēdists 9

 
Nozare.lv | 4.septembris 2023 11:58

Vakar Latvijā reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāga bojā viens un cieta vēl 15 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar Zemgalē ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā velosipēdists.

Svētdien pa četriem cietušajiem reģistrēts avārijās Rīgas reģionā un Vidzemē, trīs - Latgalē, bet pa diviem - Zemgalē un Kurzemē. Trīs no cietušajiem bija elektroskrejriteņu vadītāji, divi - velosipēdists, bet viens - gājējs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi desmit vadītājus: sešus - Rīgas reģionā, divus - Latgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Vidzemē. Astoņi aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 195 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 24 autovadītāji, Latgalē - 78, Vidzemē - 43, Kurzemē - 34, bet Zemgalē - 16 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 444 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Sergejs 6.septembris 2023 13:15
12 0 Atbildēt

Škiet tak ieteicu aiziet līdz ceļam kur ir gar malu koki/krūmi un pavērot cik labi gaismas/ēnas miseklī maskējas brūns velopedists uz melna divriteņa. 

Opis to vēl nav izdarijis?

Ja brauc ar transporlīdzekli pa koplietošanas ceļu tad esi tik laipns, izpildi prasības kas tiek izvirzītas transportlīdzekļiem - brauc ar gaismām - no tevis gabals nenotrūks, toties būsi krietni labāk pamanams. Bet nu jā, tā lampiņa tak 5-25eur maksā (1-5 polši), vesela bagātība...

Vernons 4.septembris 2023 17:53
9 3 Atbildēt

Usskatīsim par pašnāvību...

0pis 4.septembris 2023 15:47
5 6 Atbildēt

Gājis bojā vai tomēr "Zemgalē auto vadītājs nogalināja velosipēdistu" ?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 2

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 26

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti