Stūrgalvīgs gājējs vai šoferis? (+ VIDEO) 38

 
iAuto | 5.septembris 2023 15:33

Neviens no incidentā iesaistītajiem nebija gatavs atteikties no saviem nodomiem.

 
38 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iciks 5.septembris 2023 21:35
51 0 Atbildēt

Piekrītu, ka izskatās iestudēts.

Ja tomēr ne, tad visiem bļāvējiem "notrieca nabaga gājēju"  derētu ieskatīties mūsu CSN, kur minēts, ka autiņam ir jālaiž gājējs, taču arī gājējam uz pārejas atļauts iet tad, kad ir pārliecinājies, ka tiks laists.

Nezinu kā poļiem, bet pieņemu, ka līdzīgi.

Šajā situācijā principā abi labi, bet vairāk vainas tomēr es saredzu gājējā. Tas furgons tomēr nav vieglais auto, bremzēt sanāk ilgāk un ja neskrietu savā Benija Hila stiliņā, viss būtu OK.

Lai gan tās ir tukšas runas, jo joprojām ieskatu, ka tas ir šovs.

Uupis tupais 5.septembris 2023 21:26
44 1 Atbildēt

CSN 15. Pirms brauktuves šķērsošanas pa gājēju pāreju vietās, kur satiksme netiek regulēta, gājējiem jānovērtē attālums līdz transportlīdzekļiem, kas tuvojas, kā arī jānovērtē to braukšanas ātrums un jāpārliecinās par drošību.

Uupis tupais 6.septembris 2023 9:36
30 5 Atbildēt

Ir pienākumi un ir tiesības! Tikai tups uupis lasa tiesību sadaļu un ignorē pienākumu sadaļu. Tu nevari brēkt pilnā rīklē un rādīt ar pliku pirkstu uz šofera pārkāpumiem, ja pats pārkāp noteikumus! Ceļu policistiem ir tāds termins: abpusējā vaina.

Tu esi pārprastās demokrātijas propogandons, bet tev ir jāsaprot, ka tava rokas vicināšanas brīvība beidzas tur, kur sākas mans deguns! Ja ievilksi man pa degunu, sastapsies ar manām tiesībām uz pašaizsardzību.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Renault piesaka 300 Zs jaudīgo Rafale PHEV versiju (+ FOTO)

Uzlādējamais hibrīds ar 300 Zs jaudu kļūs par vienu no šī gada rudens jaunumiem un būs pieejams divās jaudas versijās. Lasīt vairāk

 

Gandrīz 200 km/h: Gulbenes novadā autovadītājs 1.27 promiļu reibumā ar VW Golf bēg no policijas (+ VIDEO) 17

Vakar, 16.maijā, Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Ziemeļvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas amatpersonas, patrulējot ar dienesta automašīnu, Gulbenes pilsētā pamanīja kādu automašīnu “VW Golf”, kuras vadītājs nelietoja drošības jostu. Lai pārtrauktu likuma pārkāpumu, policijas amatpersonas nolēma to apturēt, taču tās vadītājs uzsāka bēgšanu. Lasīt vairāk

 

Policija Limbažu novadā aptur motociklistu, kurš brauca ar ātrumu 154 kilometri stundā 16

Vakar, 15. maijā, pusdienlaikā Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Rietumvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas amatpersonas Limbažu novadā, Liepupes pagastā, veicot satiksmes uzraudzību, apturēja motocikla vadītāju, kurš pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu. Lasīt vairāk

 

Gandrīz 120 000 eiro – Mercedes-AMG GT 43 Coupe pārsteidz ar cenu (+ FOTO) 8

Mercedes-AMG nepatīkami pārsteidzis savas tehnikas entuziastus ar cenu, ko tas noteicis jaunajam GT 43 Coupe jau par bāzes modeli prasot gandrīz 120 000 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti