Venēcijā autobusa avārijā gājis bojā vismaz 21 cilvēks (+ VIDEO) 5

 
Nozare.lv | 4.oktobris 2023 8:13

Venēcijas priekšpilsētā Mestrē, no viadukta nogāžoties autobusam, gājis bojā vismaz 21 cilvēks, otrdien vēstīja Itālijas ziņu aģentūra ANSA, atsaucoties uz vietējām varas iestādēm.

Autobuss nogāzās no apmēram 10 metru augstuma uz dzelzceļa sliedēm. Vietējie ugunsdzēsēji ziņoja, ka autobuss pēc kritiena aizdegās.

"Šovakar mūsu kopienu ir piemeklējusi traģēdija", kurā cietuši daudzi cilvēki, sociālajā tīklā "Facebook" paziņoja Venēcijas pilsētas mērs Luidži Brunjaro. Viņš piebilda, ka avārijas vietā paveras "apokaliptiska aina".

Starp bojāgājušajiem ir pieci Ukrainas pilsoņi, viens Vācijas pilsonis un autobusa šoferis, kurš bija Itālijas pilsonis, ziņu aģentūrai ANSA pavēstīja Venēcijas prefekts Mikele di Bari.

Avārijā tika ievainoti vismaz 18 cilvēki, sociālo mediju ierakstā pavēstīja Veneto reģiona gubernators Luka Dzaja. Ir ziņots, ka divi bērni miruši, bet vēl divi ir ļoti nopietnā stāvoklī.

"Upuri un ievainotie ir dažādu valstu pilsoņi, ne tikai itālieši. Notiek operācija līķu izvilkšanai [no vraka] un to identificēšanai," paziņoja Dzaja.

Notikuma vietā ieradās ārkārtas dienesti ar vairākām ātrās palīdzības mašīnām.

Dzelzceļa satiksme starp kontinentā esošo Mestri un lagūnā esošo Venēcijas vecpilsētu pēc avārijas bija pārtraukta.

Avārijas precīzi apstākļi vēl nav noskaidroti. Dzaja sacīja, ka piepilsētas satiksmes autobuss brauca uz kempinga vietu Venēcijas priekšpilsētā Margerā.

 
Visi komentāri
 
650 4.oktobris 2023 13:20
1 1 Atbildēt

Āmen..

-vienīgi ka "nozares" skribentiem "nav izdevies" pārskribentēt konkrēti TO, kas varētu "interesēt" tieši konkrēti tā dēvētajiem i-Autobraucējiem.Kā tad tā.

Nelaime notikusi itin taisnā braucamceļa posmā:

www.ansa.it/veneto/notizi...0daf6d698.html ....viens no itāļu rakstam pievienoto videomateriālu "apakšvirsrakstiem" vēsta sekojošo: (c) Autobuss avarējis, triecienā aizdegušies akumulatori...

...asociācija, kas nodarbojas ar ceļu satiksmes drošību, izvirza jautājumu par aizsargmargām, kas tiek uzskatītas par "pārāk zemām, lai novietotu tāda svara transportlīdzekli"... uz asfalta nav (straujas) 

bremzēšanas pēdu, visticamākā versija ir par vadītāja iespējamo veselības stāvokli...ļoti smags transportlīdzeklis, jo tas ir elektrisks, tieši pirms nokrišanas no pārvada palēnina ātrumu, bremzē,..bija gandrīz jau apstājies, kad izlauzās cauri aizsargmargām..

...vadītājs bija savācis tūristus vēsturiskajā centrā un vedis atpakaļ uz kempingu.. (šķiet,ka) dažas "detaļas" pirms notikuma izslēdz iespēju, ka (vadītājs) būtu aizmidzis...tr.līdzekļa vadītājs AlbertoR, 40gv vecs, no Trevīzo...kolēģi bija šokā, raksturojot viņu kā ekspertu autovadītāju,kurš šajā jomā nostrādājis 7 gadus.

es 4.oktobris 2023 14:34
1 2 Atbildēt

Pilni kapi ar ekspertiem...

650 4.oktobris 2023 14:40
1 1 Atbildēt

-sīkāk (konkrētāk) varētu?

Vernons 4.oktobris 2023 17:27
0 0 Atbildēt

Diemžēl mirst arī četrdesmitgadīgie! Un medicīnas izziņa nav panaceja.

650 4.oktobris 2023 18:19
2 0 Atbildēt

Konkrēti Tev kas "vairāk" interesētu- kuras Tautības pārstāvji bij bojāgājušie, jeb (tomēr?) iespējamie cēloņi (iemeesli) ?

Kā tad tā- šodien kurai ikkatra parastai konzevbundžai ir pilns/piebāzts ar kaitinošām "vadītāja assistentēm", taču lūk Cilvēku vešanai paredzētam (modernam,eko,elektro!)autobusam nav nedz joslā/noturētāju, ne kaut kādu tur avārijass bremzētāju.

Nav pat ne infra-srakano skanneru vadītāja acu atvēruma leņķa un/vai radzenes tīklojuma patiešās intensitātes novērošanai reāllaika režīmā.Dienišķā alko-testera, pat tā tur (visdrīzāk) ka nav.Nee. Euro Komissija laikam nebij passpējuse laicīgi Pieprasīt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 4

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 27

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti